На Рівненщині на хабарі спіймали двох чиновників із управління юстиції
Кримінал

На Рівненщині на хабарі спіймали двох чиновників із управління юстиції

22 травня 2016, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

 

Керівник ідділу державної виконавчої служби одного з районів Рівненської області разом зі своїм підлеглим вимагали хабар у подружжя. Останні про це повідомили у поліцію.

 

За словами начальника відділу комунікації ГУНП в Рівненській області Інни Березовської, нині хабарників викрито, їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

 

- 20 травня, працівники управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Національної поліції України спільно з працівниками обласної прокуратури у результаті проведення негласних слідчих розшукових дій викрили 34-річну керівницю Державної виконавчої служби одного з районів Рівненщини та її 55-річного підлеглого. Вони у службовому кабінеті вимагали та одержали неправомірну вигоду в розмірі дев’ять тисяч гривень. Державні працівники за отриманий хабар обіцяли закрити виконавче провадження, зняти арешт з майна боржника та звільнити від сплати виконавчого збору у розмірі 28 тисяч гривень. Під час огляду речей працівника відділу правоохоронці вилучили грошові кошти в розмірі дев’ять тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються інші факти злочинної діяльності вказаних вище осіб, - коментує Інна Березовська.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися