Кримінал

У Сарненському районі за ніч обікрали дві церкви

25 травня 2016, 14:45
0
0
Сподобалось?
0

Два храми обікрали за ніч із 24 на 25 травня у Сарненському районі. Перший випадок стався у селі Велике Вербче. Близько сьомої години ранку до поліції повідомила 39-річна прихожанка, що у бокових дверях Михайлівського храму Української православної церкви пошкоджений врізний замок.

Як повідомила начальник відділу комунікації ГУНП в Рівненській області Інна Березовська, слідчо-оперативна група на місці події встановила, що із приміщення храму зловмисники викрали гроші зі скриньок для пожертв, сума яких наразі поки невідома.

- А вже через 40 хвилин до правоохоронців звернувся настоятель Святовоскресенського храму Української православної церкви села Мале Вербче, що невідома особа зірвала навісний замок вхідних дверей та здійснила крадіжку сейфу. Зі слів настоятеля, у сейфі було майже три тисячі гривень та церковна атрибутика. Крім того, зловмисник поцупив ще й гроші з однієї скриньки для пожертв. Правоохоронці під час огляду місця події та прилеглої території на місцевому кладовищі виявили викрадений із храму порожній сейф, у якому пошкоджені дверцята. Наразі на місці події ще працює слідчо-оперативна група.За фактом крадіжки із проникненням у приміщення відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.Працівники поліції у ході досудового розслідування встановлюватимуть суму завданого збитку. Проводяться оперативні заходи щодо встановлення осіб зловмисників, - коментує Інна Березовська.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися