На Рівненщині чоловіки у балаклавах вчинили розбійний напад на багатодітну родину
Кримінал

На Рівненщині чоловіки у балаклавах вчинили розбійний напад на багатодітну родину

26 травня 2016, 11:43
0
0
Сподобалось?
0

Четверо чоловіків у масках та зі зброєю вніч на 26 травня увірвалися в будинок подружжя у селі Кухітська Воля Зарічненського району. Невідомі зв’язали батьків і дітей та вимагали гроші. Вистреливши жінці у ногу, розбійники забрали 20 тисяч доларів США та зникли.
Як повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков, слідчо-оперативна група на місці з’ясувала, що четверо невідомих чоловіків у балаклавах, спортивних костюмах і рукавицях близько 01.30 розбили вікно у будинку 45-річного жителя села Кухітська Воля та, відкривши вхідні двері зсередини, проникли у помешкання.
- Зловмисники зв’язали хомутами та скотчем руки і ноги п’ятьом дітям, віком від шести до 16 років, які відпочивали в окремих кімнатах. У подальшому невідомі зайшли у спальну, де спало подружжя.
Розбійники, одягнувши наручники господарю та замотавши скотчем руки його 39-річній дружині, почали вимагати гроші. Подружжя відразу повідомили місце, де лежали півтори тисячі доларів США. Однак зловмисникам виявилося цього замало. Вони прострелили жінці з травматичної зброї ногу. Після цього, отримавши загалом 20 тисяч доларів США, зникли, пошкодивши колесо в сімейному автомобілі, який був припаркований на подвір’ї, - коментує Сергій Волков.
Коли нападники залишили помешкання, першій вдалося звільнитися матері, яка перекусила скотч на руках та допомогла всім іншим. Наручники, які були на господареві, розрубали сокирою. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували жінку до Зарічненської ЦМЛ із пораненням лівої ступні.
- За фактом розбою внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять оперативні заходи щодо встановлення та затримання осіб зловмисників, - каже Сергій Волков.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися