Стажера охоронної фірми судили за викрадення автівки в Луцьку
Кримінал

Стажера охоронної фірми судили за викрадення автівки в Луцьку

26 травня 2016, 15:29
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку з кондитерської фабрики по вулиці Володимирській ще 28 лютого викрали машину «Пежо Транспортер» червоного кольору. Поліцейські, які патрулювали в напрямку Устилуга, помітили цей автомобіль на трасі, почали його переслідувати. Через годину після викрадення у селі Затурці Локачинського району патрульні таки затримали автомобіль. Відтак, спритник відповідав за скоєне перед судом.

Водій зупинився та увімкнув «аварійку». За його словами, авто зіпсувалося. З’ясувалось, що викрадач 1996 року народження стажувався в охоронній фірмі «Оберіг-Гранд», яка працювала на кондитерську фабрику.

До того ж, в машині виявили ящик щербету. Водій повідомив, що віз кілька ящиків солодощів, однак вони повипадали по дорозі, бо двері авто весь час відчинялись.

Обвинувачений у суді заперечував, що викрав автівку. Переконував ніби хотів лишень з’їздити до своєї дівчини та поставити автівку на місце. 

Тож, Луцький міськрайонний суд під головуванням Михайла Квятковського вивчивши всі обставини справи визнав хлопця-стажера винним у крадіжці автомобіля та призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі. Однак за ґрати він не потрапить, адже від відбування покарання його звільникли із іспитовим терміном на один рік. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися