На Рівненщині вилучили 180 кілограм бурштину, валюту та зброю
Кримінал

На Рівненщині вилучили 180 кілограм бурштину, валюту та зброю

26 травня 2016, 17:55
0
0
Сподобалось?
0

Більше 180 кілограм обробленого та необробленого бурштину різних фракцій, валютні цінності, а також зброю та набої до неї, вилучили із помешкань двох жителів Володимирецького району. Це сталося 26 травня у результаті проведених спільних заходів працівниками прокуратури Рівненської області та управління СБ України в Рівненській.

Як повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик, нині вартість вилученого “сонячного каміння” визначають експерти.

- Санкціонований обшук проводили у рамках кримінального провадження, що розслідують слідчі СБУ за ст.ст. 198, 240 КК України (отримання, зберігання чи збуту майна, одержаного злочинним шляхом, незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення). Наразі тривають слідчі дії щодо документування протиправної діяльності осіб, пов’язаної із бурштиновим промислом, - зазначив Андрій Боровик.

За його словами, це вже не перше вилучення “сонячного каміння” у межах цього кримінального провадження. Адже за результатами проведених у квітні-травні 2016 року обшуків, правоохоронці всього вилучили близько 700 кілограм бурштину. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися