На Рівненщині перекинувся мікроавтобус — травмувалися четверо жінок зі Сходу
Кримінал

На Рівненщині перекинувся мікроавтобус — травмувалися четверо жінок зі Сходу

27 травня 2016, 18:53
0
0
Сподобалось?
0

Дорожньо-транспортна пригода, у якій постраждало четверо жінок, трапилася 27 травня, близько шостої ранку на автодорозі «Київ-Чоп» у межах села Гранівка Радивилівського району.

Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала,що 37-річнй житель Донецька, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», рухався у напрямку Львова. Він не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із автомобілем «Skoda Octavia». Останнім керував 56-річний житель Сумської області.

У мікроавтобусі, що перекинувся, перебувало восьмеро осіб, із яких двоє водіїв. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали пасажири «Mercedes-Benz Sprinter»: 68-ми, 49-ти, 68-річні жительки міста Донецьк та 57-річна жителька міста Свердловськ Луганської області.

Лікарі швидкої медичної допомоги, які одразу прибули на місце події, трьом жінкам надали допомогу, однак від госпіталізації вони відмовились. Ще одну жінку із ушкодженням ноги лікарі госпіталізували до Радивилівської центральної районної лікарні.

Водії обох транспортних засобів були тверезі та у ДТП не постраждали. Автомобілі зазнали значних ушкоджень і ремонту не підлягають, їх поміщено на штрафмайданчик м. Радивилів.

За частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясовуватимуть усі обставини пригоди, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися