У Луцьку затримали рецидивістів, які жорстоко побили і обікрали пенсіонерку на Рівненщині
Кримінал

У Луцьку затримали рецидивістів, які жорстоко побили і обікрали пенсіонерку на Рівненщині

2 червня 2016, 19:44
0
0
Сподобалось?
0

Двоє раніше судимих чоловіків побили 78-річну жительку села Голишів Рівненського району та відібрали у неї два золотих вироби і мобільний телефон. Поліцейські їх затримали у Луцьку. Наразі чоловіки перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

51-річний мешканець Голишева 2 червня близько шостої ранку вийшов на подвір’я поратися по господарству і почув, що із будинку його сусідки лунає стогін. Пенсіонерка проживала у будинку сама, тож чоловік одразу кинувся на допомогу. Побачивши її із численними травмами на підлозі, одразу викликав швидку медичну допомогу. Лікарі із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та множинними забоями обличчя госпіталізували пенсіонерку до реанімаційного відділення Клеванської центральної районної лікарні. Наразі медики повідомляють, що стан її важкий, але стабільний.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько другої ночі двоє чоловіків, прикриваючи свої обличчя футболками, вибили двері до будинку самотньої пенсіонерки. Зловмисники скинули з ліжка сплячу господиню, та наносячи руками та ногами тілесні ушкодження по її тілу, почали вимагати гроші. Оскільки жодних заощаджень у пенсіонерки не було, невідомі викрали золотий ланцюжок з хрестиком та мобільний телефон.

Працівники карного розшуку Рівненського районного відділення поліції одразу встановили та затримали зловмисників у розважальному закладі Луцька. Ними виявилися 24-річний житель села Застав’я та 30-річний – із села Голишів.

- За фактом скоєння розбійного нападу, поєднаного із проникненням у житло, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського районного відділення поліції Вадим Нагорний. — Чоловіків у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що молодший із них раніше судимий за крадіжки, грабіж і вийшов на волю у квітні 2013 року, тому перебував на обліку у поліції як особа, що формально підпадає під дію адміністративного нагляду. Старший відбував покарання за вбивство з необережності та звільнився із місця позбавлення волі у серпні 2012 року. Однак тепер за черговий злочин вони можуть отримати до дванадцяти років за ґратами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися