Кримінал

Незнайомка вдарила рівнянку молотком по голові, коли та виходила з ліфта

10 червня 2016, 21:13
0
0
Сподобалось?
0

На 36-річну рівнянку напала незнайомка, з якою та їхала в ліфті. Це сталося у під’їзді будинку на вулиці Соборній, що у Рівному. У результаті жінку з травмою голови госпіталізували в нейрохірургічне відділення міської лікарні.

 За словами начальника відділу комунікації ГУ НП України в Рівненській області Інни Березовської, про випадоку поліцію дев’ятого червня повідомила 61-річна мати постраждалоїї. 

- Жінка поверталася в обідню пору додому. Піднімалася ліфтом разом із незнайомкою в одязі чорного кольору, віком близько 35 років і зростом 170-175 см. Коли рівнянка виходила на сьомому поверсі, невідома нанесла їй ззаду удар в голову предметом, схожим на молоток, і зникла з місця події. За частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці наразі встановлюють особу кривдниці та обставини події. Усіх, хто може допомогти слідству, просимо повідомити на спецлінію «102». Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області, - каже Інна Березовська.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися