На Рівненщині застрелився батько шести дітей
Кримінал

На Рівненщині застрелився батько шести дітей

13 червня 2016, 17:11
0
0
Сподобалось?
0

45-річний житель села Тинне Сарненського району, вистрілив собі у груди із гладкоствольної мисливської рушниці. Це сталося вночі 13 червня. У чоловіка залишилась дружина та шестеро дітей, віком від шести до 23 років.

 У неділю уся сім’я пішла на весілля, окрім батька та середньої доньки. Надвечір остання зателефонувала матері і поскаржилась, що батько, будучи напідпитку, поводить себе агресивно. Тож усі повернулися додому та близько 23-ї години лягли відпочивати.

Посеред ночі односелець, який прямував до свого дому, побачив, що у кімнаті літньої кухні, де останні два роки мешкав господар будинку, світиться світло. Тож вирішив зайти. Однак виявив свого товариша вже мертвим на ліжку.

Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП України в Рівненській області Інна Березовська, слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що 45-річний житель Тинного вистрілив собі у груди із мисливської гладкоствольної рушниці 12 калібру марки «ІЖ 43».

- Зброя зареєстрована відповідно до чинного законодавства. Правоохоронці проводять досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, - каже Інна Березовська.

У свою чергу дружина розповіла, що чоловік зловживав спиртними напоями та неодноразово, хапаючись за рушницю, погрожував, що зведе рахунки із життям.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися