На Рівненщині 17-річний мотоцикліст внаслідок ДТП опинився у реанімації
Кримінал

На Рівненщині 17-річний мотоцикліст внаслідок ДТП опинився у реанімації

18 липня 2016, 13:58
0
-1
Сподобалось?
-1

17-річний житель Сарн постраждав у ДТП на автодорозі «Київ-Ковель» поблизу міста Сарни. Це сталося 17 липня. Хлопця із травмою голови доставили до лікарні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 17-річний житель Сарн, керуючи незареєстрованим у встановленому законом порядку мотоциклом "Kinlon 150", рухавсяу напрямку райцентру. Він не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та виїхав на смугу зустрічного руху, де дотично зіткнувся із автомобілем марки «Renault Scenic».

Останнім керував 33-річний сарненчанин. У результаті зіткнення мотоцикліст впав на проїжджу частину та юзом в’їхав у автомобіль марки «IVECO» із причіпом. Водієм вантажівки виявився 33-річний житель Полтавської області.

Унаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували із важкою черепно-мозковою травмою у реанімаційне відділення Сарненської центральної районної лікарні. Його стан медики оцінюють як важкий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися