На Рівненщині зіткнулися трактор і авто — двоє людей у лікарні
Кримінал

На Рівненщині зіткнулися трактор і авто — двоє людей у лікарні

18 липня 2016, 14:20
0
0
Сподобалось?
0

Автомобіль «Ford Transit» зіткнувся із трактором «Т-25» у селі Хотинь, Рівненської області. Внаслідок ДТП до лікарні з численними травмами доставили водія та пасажирку транспорту. Це сталося 16 липня.

На автодорозі «Немовичі-Березне-Великі Межиричі» 32-річна мешканка села Городище, керуючи автомобілем «Ford Transit», зіткнулася із трактором з причіпом. Останній рухався у попутному напрямку та різко повернув ліворуч.

У результаті ДТП водій трактора, 78-річний житель Хотина, з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом стегна, травмою грудної клітки госпіталізований в реанімаційне відділення районної лікарні.

Пасажирка трактора, 77-річна дружина водія, госпіталізована в реанімаційне відділення із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, перелом плеча.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські доставили автомобіль та трактор з причіпом на територію Березнівського відділення поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися