На Дубенщині зіткнулися вантажівка та легковик — двоє людей у лікарні
Кримінал

На Дубенщині зіткнулися вантажівка та легковик — двоє людей у лікарні

23 серпня 2016, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

У ніч на 21 серпня на автодорозі «Київ-Чоп» трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів «Daewoo Nexia» та «DAF XF 95». Водій та пасажир легковика – у лікарні.

Так, близько 22.30 години 34-річний водій «Daewoo Nexia», житель Тернопільської області, рухаючись у напрямку Львова, у селі Крилів здійснював маневр обгону. В цей час на зустріч рухалась вантажівка «DAF», 45-річний водій якої, житель Полтавської області, почав різко гальмувати. Як згодом пояснив поліцейським керманич легковика, зрозумівши, що не встигне повернутись на свою смугу і лобове зіткнення неминуче, натиснув на гальма.

Попри зусилля обох водіїв, зіткнення уникнути не вдалося. В ході огляду місця ДТП слідчо-оперативна група зафіксувала 67-метровий гальмівний шлях «Daewoo Nexia». Його водій та 19-річний пасажир госпіталізовані доДубенської центральної районної лікарні. У 34-річного чоловіка медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забої голови та ніг, а у хлопця – численні забої тіла.

Тестування на алкоголь за допомогою приладу «Драгер» на місці пригоди засвідчило, що обидва водії були тверезі.

Досудове розслідування цієї дорожньо-транспортної пригоди проводиться за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися