На Рівненщині в ДТП загинули водій і двоє пасажирок, ще одна — влікарні
Кримінал

На Рівненщині в ДТП загинули водій і двоє пасажирок, ще одна — влікарні

15 вересня 2016, 13:00
0
-1
Сподобалось?
-1

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася 14 вересня, близько 17:15 між селами Грушвиця та Зелений Гай. У результаті зіткнення автомобілів «Renault Master» та «ВАЗ-217030» загинули троє осіб, ще одна жінка у лікарні.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 36-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Renault Master» та рухаючись у напрямку Рівного, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "ВАЗ-217030", який належить районному відділу освіти Радивилівської райдержадміністрації.

У результаті ДТП кермувальник легковика, 48-річний мешканець села Балки, водій відділу освіти Радивилівської РДА, та 43-річна пасажирка, заступник голови райдержадміністрації, загинули на місці. Ще одна 38-річна пасажирка вазівки, головний бухгалтер Радивилівської РДА, від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні Рівненської центральної районної лікарні. 50-річну начальника служби у справах дітей доставили домедзакладу з потлітравмою, лікарі оцінюють її стан як стабільно важкий.

Водій автомобіля «Renault Master» отримав незначні забої, медики швидкої надали йому допомогу на місці події. За попередньою інформацією він був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Слідчі затримали 36-річного водія «Renault Master» в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися