Убивця дитини вийшов на волю і розчленував дружину
Кримінал

Убивця дитини вийшов на волю і розчленував дружину

15 грудня 2016, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

У селі Мала Лука Гусятинського району розігралася страшна трагедія: 30-річний чоловік, який вийшов на волю після ув’язнення, вбив і розчленував дружину. Нелюд мав сидіти 14 років за вбивство п’ятилітнього пасинка, але через 8,5 року його відпустили за так званим законом Савченко.

У секторі комунікації Головного управління Нацполіції у Тернопільській області розповіли, що вперше чоловік скоїв тяжкий злочин у 22-річному віці. 5 жовтня 2007 року в селі Мала Лука після сварки зі співмешканкою він убив її дитину – кинув хлопчика двічі головою до підлоги, аби той перестав плакати. З похмілля з мертвим малюком (!) сходив до сусідки, потім, приховуючи сліди злочину, прив’язав до тіла камінь і кинув у криницю. Виродка засудили до 14 років.

Жінка пробачила вбивство сина, навіть одружилася з бузувіром, коли той «мотав» строк. А потім стала жити з іншим.

Дітовбивця вийшов на волю 30 червня цього року. Жив у хаті невірної дружини. Вона навідувала рогоносця, не раз влаштовувала з ним застілля. А на початку грудня, після одного з таких візитів, 42-річна Олена зникла. Її шукали кілька днів, зрештою, вирішили перевірити алібі офіційного чоловіка, який стверджував, що жінка поїхала до родичів.

9 грудня нелюд зізнався у вбивстві. Сказав, що напідпитку висловив Олені претензії через появу суперника, підняв на неї руку. Розправу завершив за допомогою ножа, яким… розчленував тіло. Труп спакував у два мішки і викинув у річку Збруч...

Оперативники знайшли лише тулуб жінки. Пошуки інших частин тіла продовжуються.

Поліцейські проводять з убивцею слідчі дії. Його майбутнє вирішуватиме суд.

Світлана ЛІЩУК, Тернопільська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися