У Закарпатті матір продала свою 4-річну донечку як досвідчену жебрачку
Кримінал

У Закарпатті матір продала свою 4-річну донечку як досвідчену жебрачку

28 травня 2014, 14:27
0
0
Сподобалось?
0

Кожного дня четверо дітей віком від 4 до 13 років були вимушені просити милостиню на ринках Тячівського району Закарпатської області. Займатися жебрацтвом дітлахів змушували їх батьки. Такий бізнес приносив чималий дохід.

Як повідомили у прес-службі ГУБОЗ УМВС, зі слів затриманих, за день діти могли заробити до 5 тисяч гривень. Однак і цього зловмисникам було замало. Одна із жінок прийняла рішення взагалі продати свою дитину, яку оцінила у 2 тисячі доларів США. Підшукуючи покупця, мати рекламувала своє чадо, як досвідчену жебрачку, здатну викликати жалість та виманювати гроші з небайдужих людей.

Просто на вулиці посеред білого дня вона віддала чотирирічну дитину, за що отримала бажані кошти. Відразу після передачі грошей її затримали оперативники УБОЗ.

Наразі негідних батьків за торгівлю людьми та втягнення дитини у заняття жебрацтвом притягнуто до кримінальної відповідальності.

Районний суд області засудив двох учасників злочинної групи до позбавлення волі на термін 1,5 та 4 роки, а третю спільницю - до 5 років позбавлення волі з відстрочкою відбуття покарання терміном на 3 роки. Окрім цього злочинців позбавлено батьківських прав.

Наразі про дітей піклується держава, вони проживають та здобувають освіту в школі-інтернаті.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися