Міліція зловила організаторів вибуху у Запоріжжі
Кримінал

Міліція зловила організаторів вибуху у Запоріжжі

23 липня 2014, 12:31
0
0
Сподобалось?
0

Міліція Запоріжжя оперативно затримала організаторів вибуху, який пролунав учора пізно ввечері в Орджонікідзенського міста за будівлею Запорізького кардіоцентру.

На місце пригоди терміново виїхали керівники ГУМВС України в Запорізькій області, експерти вибухово-технічної служби, експертно-криміналістична лабораторія, працівники оперативних та технічних служб, слідчо-оперативна група райвідділу у повному складі.

Як повідомили у СЗГ ГУМВС у Запорізькій області, внаслідок вибуху в будівлі другого та третього поверху кардіоцентру пошкоджені віконні шибки. Постраждалих - немає. Ураховуючи те, що вибух стався на пустирі поблизу річки у мешканців прилеглих будинків склалося враження, що вибухів було декілька. Але оглядом місця події було встановлено, що вибух був один.

Завдяки професійним та злагодженим діям усіх служб Запорізької міліції встановлено особи двох місцевих мешканців причетних до цієї події. Наразі зловмисники дають свідчення в одному з міліцейських підрозділів. Усі обставини про подію внесені до Єдиного обліку.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися