На Сарненщині селяни відбили напад сотні озброєних бойовиків під проводом депутата ПР
Кримінал

На Сарненщині селяни відбили напад сотні озброєних бойовиків під проводом депутата ПР

10 травня 2014, 10:45
1
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вранці близько сотні бойовиків на вантажних автомобілях «ГАЗ-66» у супроводі віп-автівок спершу напали на один з блокпостів у Сарненському районі Рівненської області, а згодом приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Очолював загін нардеп від ПР з Вінниччини Володимир Продивус. Бойовики заявили селянам, що віднині вони контролюватимуть видобуток бурштину у регіоні. Проте дискусія з місцевими виявилася «непростою».

Почалося силове протистояння з використанням вогнепальної зброї.

Як повідомляє «ЧаРівне», під натиском селян бойовики почали втікати та поїхали на базу, де вони жили. Сама ж база знаходиться у селі Страшеве, а її власником є колишній керівник Рівненської ОДА Василь Берташ. Селяни зуміли зупинити бойовиків та захопили їх автомобілі. Під час  їх перевірки  було знайдено чимало зброї, сотні російських прапорів та наліпки «Правого сектору».  Кілька одиниць транспорту на яких приїхали озброєні люди розбиті та спалені місцевими мешканцями.

Десятеро бойовиків вдалось затримати, інші - втекли. Згідно знайдених документів, усі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени.

В результаті сутички десятки людей отримали ушкодження, троє вогнепальні поранення і двоє колото-різані рани.

Селяни обурюються як так сталось, що даішники та правоохоронці пропустили в область таку кількість озброєних людей у той час, коли самих селян по кілька разів на день зупиняють та ретельно перевіряють на блокпостах.

Наразі мешканці району взяли у кільце райвідділ міліції, де проходять допити бойовиків і вимагають чесного покарання. Інакше, обіцяють штурм самих правоохоронців.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вадим
    вадим

    Повідомити про всіх хабарників можна тут http://habaram.net Шановні громадяни України! Скажемо «Стоп Корупції та Несправедливості» Напишіть та надайте дані про чиновника-корупціонера чи будь - який інший факт порушення прав людини у Вашому рідному селі чи місті, об'єднуйтесь заради досягнення спільної мети-справедливої, прозорої, демократичної країни. Ти - громадянин України, Ти гідний чесного та демократичного суспільства, яке на даний час знаходиться в жахливому корумпованому стані, лише об'єднавшись суспільство зможе гідно протистояти корумпованим органам влади, які зі своєї сторони повинні сприяти розвитку суспільства, а чиновники - корупціонери діють виключно в своїх власних інтересах. Якщо, ТИ не байдужий до майбутнього своєї країни і бажаєш захищати свої інтереси та інтереси своїх близьких: Винеси на загальне обговорення корупційну діяльність свого населеного пункту! Ссылка www.habaram.net

    11 травня 2014, 19:30
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися