На Волині чоловік торгував фальшивими водійськими посвідченнями
Кримінал

На Волині чоловік торгував фальшивими водійськими посвідченнями

18 лютого 2015, 09:05
0
0
Сподобалось?
0

На гачок афериста «клюнуло» десятеро жителів Любомльського району. Тож спритник поклав до своєї кишені більше тридцяти п’яти тисяч гривень.

Ідея легких заробітків виникла у 20-річного жителя Любомльського району не вперше, адже молодик має судимість за вчинення крадіжок.

В.о. начальника слідчого відділу Любомльського РВ УМВС України у Волинській області Олександр Горпинко розповів прес-службі волинської міліції:

– Клієнтів спритник підшукував таким чином: знайомився із жителями навколишніх сіл. Пропонував їм допомогти вирішити питання із придбанням за певну винагороду водійських посвідчень. Клієнтів аферист запевняв, що таким чином позбавить їх зайвих клопотів, адже обіцяв отримати документи за спрощеною процедурою та без обов’язкового курсу навчань. До того ж – посвідчення водія обіцяв виготовити в короткі строки та за невеликі гроші. Щоправда, єдиного тарифу не було, адже ціна, яку просив шахрай за таку «послугу», коливалася від 500 гривень до 7 тисяч.

Зрештою, не дочекавшись ані документів, ані грошей, ошукані волиняни із заявами звернулися до правоохоронців. Любомльські оперативники раптово навідалися до оселі зловмисника. Наразі міліціонери встановлюють коло осіб, які обвів навколо пальця спритний шахрай. Достеменно відомо, що його жертвами вже стали десятеро волинян.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися