На Волині засудили нетверезого водія, який на очах у матері збив на смерть школярку і намагався спихнути вину на друга
Кримінал

На Волині засудили нетверезого водія, який на очах у матері збив на смерть школярку і намагався спихнути вину на друга

6 березня 2015, 10:51
0
0
Сподобалось?
0

У грудні 2013 року у вечірню пору доби у Ратнівському районі сталася автопригода. Автомобіль «Фольксваген ЛТ 28» у селищі Заболоття виїхав на узбіччя. У цей час обочиною йшли мати із донькою. Автівка на всій швидкості збила дівчинку. Потерпілу у тяжкому стані доправили у Ратнівську районну центральну лікарню. Незважаючи на всі старання медиків, дівчинка через кілька днів померла.

Слідство з’ясувало, що обвинувачений після гучного застілля із трьома друзями повертався із бару додому. Сівши за кермо буса, чоловік не впорався з керуванням та виїхав на узбіччя, де й збив школярку. Злякавшись, чоловік зупинив автівку, проїхавши півкілометра. А коли повернувся на місце пригоди, побачив, що накоїв, знову втік. Щоби відвести від себе підозру, приїхавши додому, зателефонував знайомому та попросив терміново відвезти його автомобіль на сервіс, щоби замінити лобове скло, яке «випадково» пошкодив. Нічого не підозрюючи, товариш погодився, однак уже за кілька хвилин біля села Здомишель його наздогнали працівники міліції та повідомили чоловікові приголомшливу звістку: він підозрюється у скоєнні ДТП.

Справжній винуватець аварії, аби уникнути відповідальності, дав неправдиві покази: мовляв, після застілля заснув у власному автомобілі. Нічого не пам’ятає та не бачив, а прокинувся вже тоді, коли його розбудив товариш, який сидів за кермом його буса та панічно розповідав, що скоїв ДТП.

Як інформує СЗГ УМВС України у Волинській області, Ратнівський районний суд Волинської області розглянув кримінальне та, незважаючи на всі намагання уникнути покарання, суд призначив чоловікові п’ять років позбавлення волі з позбавлення права керування транспортними засобами протягом двох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися