Сидячі за гратами, двоє чоловіків організували нарколабораторію у Луцьку
Кримінал

Сидячі за гратами, двоє чоловіків організували нарколабораторію у Луцьку

13 червня 2014, 10:36
0
0
Сподобалось?
0

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинність УМВС України у Волинській області припинили у Луцьку діяльність нарколабораторії, яка займалася виробництвом амфетаміну та мережу наркокур'єрів, які у подальшому реалізовували психотропи на території Волині, Львівщини та Рівненщини. Загалом до складу злочинної групи входило 14 осіб віком від вісімнадцяти до сорока років, більшість із яких - раніше мали проблеми із законом.

Як розповів у коментарі своїй прес-службі начальник УМВС України у Волинській області, у Луцьку на «гарячому» затримали двох «хіміків», котрі виготовляли амфетамін. Організували ж бізнес двоє чоловіків, котрі знаходяться у місцях позбавлення волі. По вісім років в'язниці вони отримали за нанесення тілесних ушкоджень, незаконне позбавлення волі або викрадення людини, статеві злочини, розбій, вимагання та викрадення автомобіля.

Загалом під час проведення оперативно-розшукових заходів працівникиУБОЗ провели 9 оперативних закупівель амфетаміну, пізніше провели 16 обшуків за місцями проживання та у схованках бандитів. У них вилучили близько 90 тисяч гривень виручки. Окрім того, накладено арешт на автомобілі. А загальна вартість вилучених психотропних речовин та наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить більше чотирьохсот тисяч гривень.

Крім того, під час затримання одного із лідерів даного злочинного угрупування, він намагався втекти і спробував збити правоохоронців автомобілем.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися