У центрі Києва міліція затримала двох озброєних волинян і ще одного їхнього спільника
Кримінал

У центрі Києва міліція затримала двох озброєних волинян і ще одного їхнього спільника

10 жовтня 2014, 12:39
0
0
Сподобалось?
0

До міліції надійшла інформація про те, що до столиці прибула група озброєних чоловіків. Оперативники встановили осіб, що входили до складу злочинного угрупування. Працівники карного розшуку районного управління спрацювали на випередження, не дозволивши їм здійснити злочинні наміри.

Затримали злочинне тріо у центрі Києва - на вулиці Прорізній - серед білого дня. Злочинці намагалися втекти від працівників міліції та чинили опір. Для того, щоб не постраждали пересічні громадяни, що знаходилися у той час на вулиці і стали свідками проведення операції по затриманню небезпечних злочинців, правоохоронці були змушені застосувати заходи фізичного впливу та спецзасоби (наручники). На щастя, жодна особа не постраждала.

За інформацією прес-служби столичної міліції, до складу групи входили троє чоловіків: 20-ти, 27-ми та 50-ти років, мешканці Волинської та Чернігівської областей. Двоє з них неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких злочинів. Найстарший з групи підозрюваних, 50-річний волинянин, половину свого життя чоловік провів за гратами. Останній раз звільнився з місць позбавлення волі у 2012 році. Отримав 12 років за збут наркотичних речовин у складі організованої злочинної групи.

Під час обшуку у чоловіків вилучили вогнепальну зброю та набої до неї.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС в місті Києві відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами».

https://www.youtube.com/watch?v=dm9UPeGwqpU


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися