Волинянин здав до рівненської міліції ще один пістолет, який відібрали революціонери у ДАІ
Кримінал

Волинянин здав до рівненської міліції ще один пістолет, який відібрали революціонери у ДАІ

29 травня 2014, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Млинівського РВ УМВС відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) по факту добровільної здачі пістолета Макарова. Його до міліції приніс 37-річний мешканець Волині Віталій.

- Чоловік пояснив, що знайшов зброю на автобусній зупинці у селі Хрінники Демидівського району, коли перебував там у особистих справах, - коментує подію тимчасово виконуючий обов'язки начальника млинівської міліції Сергій Волков. - Перевіркою вказаного пістолета за обліками ОВС встановлено його походження. 19 лютого 2014 року на посту ДПС Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області близько ста чоловік, погрожуючи працівникам міліції фізичною розправою, незаконно заволоділи їх табельною вогнепальною зброєю.

Досудове розслідування наразі встановлює обставини факту, зареєстрованого у ЄРДР.

Раніше частину відібраної у працівників ДАІ зброї знайшли у сховку на меморіальному комплексі Вічна слава у Луцьку. Ще один «ствол» нещодавно «засвітився» у розбої на Рівненщині.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися