Засуджений умовно волинянин напоїв іноземця і обікрав його
Кримінал

Засуджений умовно волинянин напоїв іноземця і обікрав його

30 січня 2015, 23:52
0
0
Сподобалось?
0

Перед тим, як поцупити банківську картку в іноземця, волинянин спочатку добре напоїв його. Усі гроші, а це майже сімнадцять тисяч гривень, злодій витратив, придбавши побутову техніку, решту – прогуляв.

Познайомилися чоловіки на зупинці громадського транспорту в Луцьку. Завівши розмову, підсудний запропонував іноземцеві випити. Готівки не вистачало, а оскільки користуватися українськими банкоматами іноземець не вмів, на допомогу йому прийшов спритний волинянин, який допоміг зняти гроші з рахунку. Чоловіки придбали спиртне та продукти, а відтак гучно відсвяткували знайомство.

Прокинувшись наступного дня, потерпілий помітив, що банківської картки немає, тому із заявою звернувся до працівників міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Іноземець детально описав прикмети зловмисника, що дало можливість правоохоронцям оперативно встановити його особу. Як з’ясувалося, молодик був засуджений до позбавлення волі з іспитовим терміном. У квартирі підсудного оперативники виявили викрадену банківську картку та інші речі потерпілого.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, призначивши рік позбавлення волі. Однак, враховуючи частково невідбуте покарання за попереднім вироком, остаточно присудив – півтора роки в’язниці. Крім того, призначив сплатити потерпілому одинадцять із половиною тисяч гривень матеріальної та тисячу гривень моральної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися