Володарка гран-прі Оксана Дранчак
Культура

Конкурс повстанської пісні у Новому Дворі

15 жовтня 2014, 11:11
0
3
Сподобалось?
3

Втретє школа у селі Новий Двір на Турійщині приймала учасників фестивалю повстанської пісні «Складем хоч пізнії вінці» на призи газети «Вісник + К». За традицією, учні та дорослі перед конкурсом вшанували пам'ять загиблих воїнів УПА на кладовищі стертого з лиця землі села Волосовка.

Юні співаки з восьми шкіл двох районів демонстрували вокальні таланти напередодні Покрови. У вже традиційному конкурсі було кілька особливостей. Враховуючи зростання з року в рік пісенного рівня учасників кількість членів журі зросла з трьох до п'яти. Окрім традиційних трьох призових місць, з'явилось і найпочесніше - гран-прі. Одразу й зазначимо, що його отримала Оксана Дранчак із Купичева Турійського району. Перемогу їй принесла не повстанська, але патріотична і дуже актуальна пісня «Повертайся живим». Вражені душевним виконанням журі разом з глядачами стоячи аплодували школярці. Рік тому представниці Купичева (тоді це був дует) отримали приз від голови Турійської районної ради Ольги Черен. Цьому року Оксана Дранчак вдало розпочала сольну кар'єру.   

Третє місце на ІІІ регіональному конкурсі повстанської пісні «Складем хоч пізнії вінці» отримали співочі діти з Макович. Друге місце у вокалістки з Осьмигович Діани Рибачук. Диплом за перше місце гурт «Перевесло» повезе у рідний Свинарин. Господарі конкурсу, школярі разом із учителями Нового Двору, отримали Приз глядацьких симпатій і подяку голови Турійської районної ради особисто з рук Ольги Черен. Не залишились поза увагою і решта учасників - усі отримали відзнаки, зокрема й грошові.

 

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися