Україна відмовилася від участі у Євробаченні-2015
Культура

Україна відмовилася від участі у Євробаченні-2015

19 вересня 2014, 16:51
0
0
Сподобалось?
0

Національна телекомпанія України, у двосторонній домовленості з Європейською мовною спілкою прийняла рішення відмовитися від участі у Пісенному конкурсі Євробачення-2015. Як повідомляє прес-служба НТКУ, нині телекомпанія має піти на такий вимушений крок. Причина - фінансова скрута. 

«Ми розуміємо, що Євробачення - це іміджевий проект, престиж. Але ми не маємо права робити щось погано. А на «добре» у нас банально немає грошей. Якщо є у когось бажання нам допомогти - ми будемо тільки раді, але самостійно такий проект, боюся, ми не витягнемо. Тому було прийнято таке рішення», - прокоментував ситуацію генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія.

Те, що нині проведення нацвідбору Євробачення-2015 в Україні не на часі, підтверджують і артисти. Обговорюючи участь у конкурсі, більшість відомих музикантів запевнили, що зараз відмовилися б від цієї можливості.

«Ми радилися з багатьма артистами, і вони сказали, що не брали б участі у конкурсі виключно з тих мотивів, що  нині не час для веселощів. І кошти, які були б витрачені на проведення українського нацвідбору Євробачення-2015 доцільніше спрямувати на більш важливі потреби», - зазначив продюсер творчого об'єднання музичних програм НТКУ Влад Багінський.

Водночас Україна не залишиться без Євробачення взагалі. Національна телекомпанія зараз проводить переговори щодо трансляції півфіналу та фіналу конкурсу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися