У Луцьку з наступного тижня відновлять розлив волинської горілки
Економіка

У Луцьку з наступного тижня відновлять розлив волинської горілки

31 січня 2015, 15:33
0
0
Сподобалось?
0

На Луцькому СГК колективу з виконувачем обов’язків директора державного підприємства «Укрспирт» Романом Іванюком, Луцьким міським головою Миколою Романюком, радником голови Волинської ОДА Сергієм Кошаруком.

Роман Іванюк зауважив, що його завданням є виведення з кризи та розвиток державного підприємства «Укрспирт». Нині він ознайомлюється з роботою підприємств, які входять до складу концерну. Шукає активно керівник підприємства й нові ринки збуту для виробленої продукції. Роман Іванюк поставив перед собою завдання збільшити виробництво спирту, аби вітчизняні виробники горілки купували сировину у ДП «Укрспирт». Також, за його словами, питання приватизації підприємства знято з розгляду.

Великі плани у Романа Іванюка щодо розвитку Луцького спиртогорілчаного комбінату. Тут планують відновити активне виробництво. Зокрема, наступного тижня знову буде розпочато виробництво горілки і збільшиться виробництво спирту. Тож скорочення кількості працівників не буде – нині колектив налічує 160 чоловік. Натомість впроваджуватимуться енергозберігаючі заходи для зменшення собівартості продукції.

Керівник Луцького спиртогорілчаного комбінату Денис Шмаров зауважив, що нині завершуються останні підготовчі роботи щодо відновлення виробництва горілки. Також він повідомив, що планують відновити роботу й фірмового магазину, який діяв колись біля підприємства, аби реалізовувати власну продукцію.

Після завершення зустрічі з трудовим колективом Роман Іванюк, Микола Романюк та Сергій Кошарук оглянули виробничі потужності Луцького спиртогорілчаного комбінату.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися