Кримські татари хочуть свій добровольчий батальйон
З перших уст

Кримські татари хочуть свій добровольчий батальйон

13 листопада 2014, 15:23
2
-1
Сподобалось?
-1

 

Кримські татари сьогодні активно беруть участь в зоні АТО. Вони розуміють, що без виграшу у цій війні їм не вдасться повернути Крим Україні. Сьогодні татари готові навіть створити свій власний добровольчий батальйон, а не просто воювати у складі тих чи інших підрозділів.

Про це заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв. Він навіть обговорив цю тему із президентом Петром Порошенком. Мова йшла про створення військового (кримськотатарського) об'єднання південного напряму, тому що там, у Херсонської області, досить тривожна ситуація, сказав Джемілєв.

Він також зазначив, що, за його даними, близько 450 кримських татар беруть участь у різних військових батальйонах в антитерористичній операції на Донбасі, у тому числі й на передовій. У зв'язку з цим Джемілєв підкреслив, що родичі цих військовослужбовців наражаються на особливу небезпеку на території Криму і виявляються заручниками місцевої влади. Він наголосив, що імена таких військовослужбовців мають бути засекречені.

Джемілєв також висловив упевненість у тому, що якщо кримські татари і українці будуть разом, то їм вдасться звільнити Крим. «Кримські татари розуміють, звичайно, що майбутнє кримськотатарського народу - це незалежна сильна Україна», - підкреслив він.

Джерело: Укрінформ

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Даа
    Даа

    Так всех собрать в одном месте и гранатами закидать - исламским боевикам нет места на этой земле!

    13 листопада 2014, 16:50
    Відповісти
  • Vasja Pupkin
    Vasja Pupkin

    07.11.14 В Киеве формируется коалиция уничтожения Украины http://www.youtube.com/watch?v=DqNu7VdxUUA&index=21&list=UUIRFA35728_95mPhXWL7Eeg

    14 листопада 2014, 21:45
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися