Порошенко виступив за реструктуризацію валютних кредитів
З перших уст

Порошенко виступив за реструктуризацію валютних кредитів

28 березня 2015, 23:05
1
0
Сподобалось?
0

Тягар банківських кредитів має бути розподілений між усіма учасниками, а не тільки покладатися на вкладників чи на тих, хто взяв кредити. Про це в інтерв'ю телеканалу ICTV заявив президент Петро Порошенко, говорячи про реструктуризацію банківських кредитів громадян, пише «Українська правда».

При цьому Порошенко згадав проблему зловживань «з боку деяких власників банків, які розграбували кошти, які їм довірили вкладники», Порошенко заявив: «Я, як президент, ініціював закон, яким притягуються до відповідальності не тільки беніфеціари банків, а й пов'язані з ним особи».

«Нікому не вдасться сховатися від кримінальної відповідальності», - заявив Порошенко. 

«Якщо це вантаж, який ліг на всю економіку і на все суспільство, ми маємо справедливо розподілити цей тягар між усіма, а не тільки покладатися на вкладників, не тільки на тих, хто взяв кредити. Хоча вони отримали майно і їм треба дати певну реструктуризацію», - зазначив Порошенко. За його словами, така форма є погодженою із Світовим банком.  

«Власникам банків не дадуть втекти», - додав він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Валентин
    Валентин

    Банкиры знали о грядущей девальвации, но решили играть в детскую непосредственность чтобы заработать на заемщиках, банкиры навыдавали заведомо безнадежных кредитов бизнес-структурам на миллиарды и такие деньги безвозвратно потеряны, сейчас такое бремя невозвратов перекладывается на нищие семьи, на эти семьи натравливаются и ограбленые вкладчики. Цивилизованый мир живет на кредиты в валюте заработка под 2-4% годовых, под контролем банка за благосостоянием заемщика. Банк дает кредиты под поручительство работодателя, чтобы обезопасить заемщика от необоснованного увольнения. С утратой работы, болезнью - сразу предлагают льготные условия и не надо сказок, что "по-американски" либо "по-европейски" - это выкинуть заемщика из жилья в течение двух недель.

    2 квітня 2015, 11:38
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися