Луцькі прикордонники попереджають про додаткові заходи безпеки та просять повідомляти про появу підозрілих людей у прикордонні (гарячі телефони)
З перших уст

Луцькі прикордонники попереджають про додаткові заходи безпеки та просять повідомляти про появу підозрілих людей у прикордонні (гарячі телефони)

3 травня 2015, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Луцький прикордонний загін у рамках загальнодержавних заходів у взаємодії з іншими правоохоронними та силовими органами у період травневих свят вживає усіх можливих заходи для недопущення дестабілізації ситуації в прикордонні з боку сепаратистські налаштованих осіб та терористично-диверсійних груп.

На всій ділянці державного кордону в межах Волинської та Рівненської областей введена посилена охорона, у пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль, направлений на припинення спроб перетинання державного кордону терористами та незаконного переміщення через нього зброї, вибухових, отруйних, радіоактивних речовин та інших предметів, що можуть бути використані для вчинення терактів.

Крім застосовані додаткові тимчасові режимні обмеження. Так забороняється проживання в прикордонній смузі громадян Російської Федерації, яким не надано дозвіл на постійне проживання на території України. У прикордонні не можна використовувати в транспортних засобах радіостанції, якщо це не спецтранспорт. Заборонений рух транспортних засобів на дорогах, що ведуть від населених пунктів до державного кордону і не забезпечують їх пересування до встановлених пунктів пропуску через державний кордон (крім сільськогосподарської техніки, яка проводить сільськогосподарські роботи). Заборонено зупинку транспортних засобів на узбіччях доріг на ділянках місцевості між державним кордоном та пунктами пропуску для автомобільного сполучення «Городище», «Прикладники», «Дольськ», «Доманове», «Піща», «Пулемець». 

Всі ці заходи покликані, у першу чергу, підвищити рівень безпеки людей, а саме не допустити провокацій на державному кордоні, проникнення терористів та провокаторів, переміщення зброї, засобів терору та інших заборонених предметів.

Також охоронці кордону просять бути пильними жителів прикордоння і повідомляти про підозрілих осіб, предмети та речі залишені без нагляду. Звертатися можна до прикордонників, які несуть службу в пунктах пропуску через державний кордон чи пунктах контролю, або на цілодобові телефони прикордонних підрозділів.

По Рівненській області:

відділ прикордонної служби «Березове» (0 3635) 3-62-33

відділ прикордонної служби «Дубровиця» (0 3658) 2-06-88

відділ прикордонної служби «Вичівка» (0 3632) 3-40-80

По Волинській області:

відділ прикордонної служби «Дольськ» (0 3362) 9-41-37

відділ прикордонної служби «Самари» (0 266) 9-64-23

відділ прикордонної служби «Доманово» (0 266) 3-09-83

відділ прикордонної служби «Тур» (0 266) 9-52-15

відділ прикордонної служби «Піща» (0 255) 9-74-24

відділ прикордонної служби «Грабове» (0 255) 9-61-48

відділ прикордонної служби «Рівне» (0 277) 3-42-08

відділ прикордонної служби «Висоцьк». (0 277) 3-42-08

Крім того, на цілодобову гарячу лінію Луцького прикордонного загону: (0332) 24-42-67 або 044-321-39-78.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися