«Нафтогаз» публікуватиме у відкритому доступі статистику цін на імпортований газ
З перших уст

«Нафтогаз» публікуватиме у відкритому доступі статистику цін на імпортований газ

27 травня 2015, 08:45
0
0
Сподобалось?
0

НАК «Нафтогаз України» оприлюднила інформацію щодо фактичних цін та обсягів імпортованого газу за попередні три квартали. Інформація базується на фактичних витратах Нафтогазу на закупівлю газу, підтверджених актами та митними деклараціями, поданими у відповідні державні органи України.

Таку інформацію компанія буде публікувати щокварталу по завершенню місяця, наступного за відповідним кварталом. Це рішення прийняте у відповідь на вимогу громадянського суспільства щодо підвищення прозорості операцій Нафтогазу з імпорту газу в Україну.

Інформація щодо середньозважених цін закупівлі газу надається в агрегованому вигляді за квартал з метою виконання зобов’язань компанії щодо конфіденційності та для збереження переговорної позиції Нафтогазу у відносинах з європейськими постачальниками.

Інформація щодо обсягів імпорту з кожного напрямку надається в щомісячному розрізі:

Також Нафтогаз публікує інформацію щодо максимальної ціни закупівлі газу в постачальників з Європи в розрізі місяців. Дані по окремих постачальниках агреговані в межах місяця. Ці дані також будуть оприлюднюватися раз на квартал.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися