Понад 85 тисяч волинян залишилися без скрапленого газу
З перших уст

Понад 85 тисяч волинян залишилися без скрапленого газу

29 липня 2015, 20:49
0
0
Сподобалось?
0

Уже 4 місяці поспіль не відбуваються спеціалізовані аукціони з продажу скрапленого газу для потреб населення. Останній спеціалізований аукціон відбувся 25 березня 2015 року. ПАТ «Волиньгаз» закупило тоді 168 тонн і повністю реалізувало для споживачів упродовж квітня-травня, в основному серед жителів сіл не газифікованих районів.

Про це інформує прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

– Люди змушені самостійно вирішувати питання забезпечення скрапленим газом своїх господарств. Споживачі  їдуть заправляти балони на автозаправках, а це може призвести до нещасних випадків. Ми готові відновити постачання скрапленого газу у будь-який момент, аби тільки був проведений аукціон, – запевняє Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя. 

У 2014 році на обліку ПАТ «Волиньгаз» перебувало 85,6 тисяч газобалонних установок на території Волинської області. За період 2014 року підприємство реалізувало 1,3 тисячі тонн скрапленого газу для потреб населення. На сьогодні Волинський обласний газонаповнюючий пункт перебуває у скрутному фінансовому стані через повну зупинку виробництва і близький до повного закриття.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися