Волинь може втратити грант Європи на реконструкцію «Устилуга» (документ)
З перших уст

Волинь може втратити грант Європи на реконструкцію «Устилуга» (документ)

22 вересня 2015, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

На грані зриву опинився проект реконструкції митного пункту пропуску «Устилуг», до фінансування якого готовий приєднатися Євросоюз у рамках програми тристороннього транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013». Про це повідомив народний депутат України Ігор Гузь.

За його інформацією, ЄС готова інвестувати у модернізацію важливого об’єкта на українсько-польському кордоні 5,5 мільйонів євро. Проектна документація реконструкції «Устилуга» була затверджена ще у 2010 році, завершилися й інші погоджувальні процедури. Однак до реалізації паперових планів справа досі не дійшла. Заключну фазу проекту уже двічі переносили у часі через тендерні процедури. Досі не визначено виконавця робіт. Таким чином Україна може просто втратити 4,9 мільйона євро грантових коштів.

Ігор Гузь підготував офіційне звернення до голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, аби той взяв під особистий контроль організацію тендерних процедур на закупівлю робіт з модернізації міжнародного пункту пропуску «Устилуг».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися