Хтось розікрав посилку з США для дитини загиблого Героя з Волині
З перших уст

Хтось розікрав посилку з США для дитини загиблого Героя з Волині

13 січня 2016, 04:00
1
2
Сподобалось?
2

Днями в Україну з американського містечка Діксон у Північній Дакоті надійшла посилка для маленького волинянина Максима – сина загиблого військового. Щоправда дорогою від відправника до адресата з посилки безслідно зникли іграшки, а головне омріяний дитиною планшет. Усі ці речі були у накладній, яка заповнювалася при відправленні з США 23 грудня американською поштою USPS (United States Postal Service). Сестра відправника отримала її 12 січня в одному з відділень «Укрпошти». Посилку отримувач розпакувала і одразу помітила, що багатьох речей немає.

Про цей кричущий випадок повідомляє Ковельський центр допомоги 51 ОМБР.

Волонтерам вдалося з’ясувати, що на митниці (у Києві) посилка для маленького хлопчика, який втратив батька, перебувала з 5 по 10 січня.  Тут було проведено планову операцію з розмитнення, при якій обумовлено розпломбування, перевірка вмісту посилки та нове опломбування. Однак акт переліку наявних товарів складений не був. Митники пояснюють це тим, що процедуру відмінили і тепер такі акти складаються за окрему плату!
«Невже дитина Героя не отримає найбільш омріяного «миколайчика» через якогось дядю чи тьотю, що наважились «нагріти руку»? … Не віриться, що у нашій країні хтось когось таки знайде, а тим більше покарає», – сумно резюмують у Ковельському центрі допомоги 51 ОМБР.
Водночас волонтери закликають максимально поширити інформацію у мережі, аби «крадій дізнався що і у кого він украв».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • волонтер
    волонтер

    РЕПОСТИМО ДАЛІ! НУ ТЕПЕР ШАНСИ ЗБІЛЬШИЛИСЬ НА ТЕ, ЩО ТОЙ, ХТО ВИКРАВ У ДИТИНИ ЗАГИБЛОГО ГЕРОЯ ОМРІЯНИЙ ПЛАНШЕТ ВСЕ Ж ПРОЧИТАЄ ЦЮ ІНФОРМАЦІЮ!!! Більше 100 перепостів інформативного посту, друзі-журналісти підключились! ДИВИСЬ ЩО ТИ НАТВОРИВ!!!! НЕ ПОВЕРНЕШ ТО ХАЙ ХОЧ СОРОМНО СТАНЕ!!! І ще поступила від людей одна хороша ідея - не отримав хлопчик свій подарунок від американського благодійника, то може з миру по нитці і допоможемо його сім'ї? як ви думаєте? перші 500 грн уже є від хорошої людини! 10,20 гривень від кожного і вже буде допомога не аби яка сільській сім'ї загиблого Героя Івана Ващені. А планшет, поки їхав цей, уже подарували для двох діток сім'ї небайдужі українські серця! Тут інформація про ГЕРОЇЧНУ СМЕРТЬ БАТЬКА Максима!!! Герої підірвали себе разом з танком ручними гранатами, аби не радувати "вату" новим танком!!! http://www.volynnews.com/news/extreme/podrobytsi-zahybeli-volynian-iaki-pidirvaly-sebe-u-tanku/ _______________________________________________ Картка ПриватБанку матері 5168757229630308 Ващеня Людмила Іванівна

    14 січня 2016, 12:43
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися