Волинян заохочуватимуть до військової служби за контрактом преміями з бюджету
З перших уст

Волинян заохочуватимуть до військової служби за контрактом преміями з бюджету

21 лютого 2016, 20:42
0
0
Сподобалось?
0

На Волині триває кампанія з набору військових за контрактом. Як випливає з інформації, яку озвучили на раді оборони Волинської області, попри значне зростання грошового забезпечення військових, черг у військкоматах не спостерігається.

Військовий комісар Волині полковник Роман Кулик розповів, що відповідно до завдань Генштабу область мала набрати 540 військових за контрактом. Станом на 18 лютого укладено всього 43 контракти, а бажання професійно захищати батьківщину виявило лише 73 особи. При цьому найбільше бажаючих у Володимирі-Волинському та районі – 19 осіб.  Натомість у Шацькому, Любомльському та Любешівському районах не виявилося жодного бажаючого підписати контракт з Міноборони.

Тим часом цікавий експеримент вирішили запровадити на Горохівщині. Місцева районна рада вирішила створити додатковий матеріальний стимул для тих, хто виявить бажання служити військовим за контрактом. Для них у бюджеті буде передбачена своєрідна премія у розмірі 5 тисяч гривень. Така ідея сподобалася голові Волинської облдержадміністрації Володимиру Гунчику. Він запропонував вивчити можливість закладення відповідних коштів у профільну обласну програму.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися