Деприкордонслужба запустила інтерактивну карту черг у пунктах пропуску
З перших уст

Деприкордонслужба запустила інтерактивну карту черг у пунктах пропуску

21 лютого 2017, 16:21
0
0
Сподобалось?
0

На офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, на якому громадяни можуть ознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на державному кордоні.

Відмітимо, що співробітники Державної прикордонної служби України, незважаючи на постійне збільшення пасажиро-транспортного потоку, вживають всіх вичерпних заходів, аби перетин кордону людьми через пункти пропуску був максимально швидким та комфортним.

Для цього запроваджуються новації в технологічних схемах, апробовуються різноманітні нововведення, які в подальшому поширюють на інші пункти пропуску. Аби систематизувати інформацію про стан завантаженості пунктів пропуску відтепер вона оприлюднюватиметься на офіційному веб-сайті Держприкордонслужби.

Наразі запрацювала оновлена Інтерактивна карта http://dpsu.gov.ua/ua/map/. На даному сервісі позначені пункти пропуску та різними кольорами стан їх завантаженості на виїзд з України. Інформація оновлюється кожні три години.

Натискаючи позначку пункту пропуску, громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто перед ППр, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відео спостереження, що працюють в режимі on-line.

Зазначимо, якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на Інтерактивні карті характеризує середній стан завантаженості, де час  очікування транспортного засобу – до 2-х годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автомобілів складає більше 2-х годин це – червоний колір.

Використовуючи оновлений сервіс люди зможуть ефективно планувати поїздки через кордон, а враховуючи надану інформацію – обирати оптимальні маршрути руху.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися