У Луцьку та Ковелі набирають патрульних — є 181 вакансія
З перших уст

У Луцьку та Ковелі набирають патрульних — є 181 вакансія

12 червня 2017, 13:13
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку відбувся прес-брифінг на тему старту нового набору до лав Патрульної поліції. Зокрема, для Волині відкрито 181 вакансію. Інспекторів набиратимуть для доукомплектування луцького управління патрульної поліції та для формування патрульної поліції у Ковелі.

Як зазначив начальник Управління патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко, сьогодні стартує подання он-лайн анкет на сайті www.patrol.police.gov.ua тривалістю попередньо 20 днів, тому всі, хто має бажання, може подавати анкети.
Куруватиме набір поліцейських заступник Вовченка Роман Буховець. Він запевнив, що все відбуватиметься прозоро. Чутки ж про корупційну складову у відборі відкинув. Першим етапом відбору буде тестування й медичне обстеження. Потім кандидати здаватимуть заліки з фізпідготовки та пройдуть співбесіду з поліцейською комісією.

«Ми всі зацікавлені, щоб на службу прийшли найкращі», – Роман Буховець. Підтримали його і колеги, зазначивши, що кандидати у патрульні повинні бути вмотивованими, оскільки робота важка. 
Начальник сектору кадрового забезпечення УПП у Луцьку Роман Морозовський розповів про вимоги до кандидатів, передбачені законом. Вони прості. Це має бути громадянин України з вільним володінням українською мовою віком від 21 до 35 років. Претендент повинен мати повну загальну або вищу освіту, посвідчення водія категорії В або можливість отримати його до початку навчання, готовність до служби в будь-якому місті України.

Інспектори-патрульні отримують від 8 тисяч гривень за свою роботу й мають той же соціальний пакет, що й інші поліцейські.

Увага! Он-лайн анкета вже доступна в розділі «Заповнити анкету» за посиланням: http://patrol.police.gov.ua/jobs/.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися