У Луцьку через будівельні відходи виведено з ладу половину сміттєвозів
З перших уст

У Луцьку через будівельні відходи виведено з ладу половину сміттєвозів

17 вересня 2017, 19:13
0
0
Сподобалось?
0

УЛуцьку склалася проблемна ситуація із вивезенням побутового сміття. Тепер у сміттєвих контейнерах знаходять величезну кількість сухого гілля. Усе, що зрізають у приватному секторі та на прибудинкових територіях, залишають у контейнерах, або поблизу них.

–  Але найбільша проблема полягає у тому, що лучани викидають у побутові контейнери будівельне сміття. Наявність саме будівельного сміття спричиняє технічні несправності автомобілів, що вивозять тверді побутові відходи. Лише за останній тиждень вийшли з ладу понад 40 відсотків сміттєвозів через потрапляння будівельних відходів. Тому й виникла тимчасова проблема із вивезенням сміття. Довелося навіть орендувати один автомобіль, що належить Підгайцівській сільській раді, – повідомив директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич.

Це пов'язано із підняттям ціни на захоронення відходів у Брищі.

Аби не допустити проблем із вивезенням сміття міська рада закликала лучан не скидати будівельні відходи у контейнери, призначені для побутового сміття. Техніка, яка їх обслуговує, розрахована на підйом кількасот кілограмів, тоді як вага окремих контейнерів сягає понад півтонни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися