Ставить на ноги навіть хворих на рак четвертої стадії
З перших уст

Ставить на ноги навіть хворих на рак четвертої стадії

10 жовтня 2017, 13:47
48
875
Сподобалось?
875

Микола Климчук – остання надія людей

До цього чоловіка звертаються люди з усього світу.  З Німеччини, Великобританії, країн колишнього Радянського Союзу і навіть США! Бо він ставить на ноги безнадійно хворих. Тих, кого офіційна медицина «списує» й відправляє додому помирати, Микола Климчук з Корця повертає до життя. Чоловік не лише створив свою схему лікування смертельних недуг, а й розробив «антиракову» дієту!

Сам пережив онкологічне захворювання

Микола Дмитрович свого часу закінчив Харківський медінститут. У Корці він працював лікарем-лаборантом санстанції. Хтозна, чи взявся би чоловік за розробку якихось унікальних методик, якби біда не змусила. Бо не мав сорока років, як сам занедужав на рак.

– Почало в лівому боці так боліти, що ходити не міг. Про роботу мусив забути. Син малий, чотири роки мав, допомагав мені штани одягнути, я не міг нагнутися. Виходив з хати на вулицю, тримаючись за стіни, – згадує чоловік.

Після обстеження лікарі відразу констатували: у кишківнику пухлина, вона кільцем оповила одну з кишок. Це прозвучало як вирок. Микола Дмитрович звернувся до районних медиків, тоді до столичних – і всі підтвердили: хвороба прогресує, на порятунок надії майже нема…

– Я не знав, що робити. Слабкість уже була така, що підніматися з ліжка ледь міг. А ще почав нестерпно свербіти грибок на підошвах ніг та у задньому проході. Я згадав, як ми вчили в інституті, що грибок лікується трихополом. Основу цих ліків становить полин. Ну, і почав їх пити. Минуло кілька днів – я як на світ народився. Думаю, мені ж тільки що в інституті в Києві доказували, що вже фініш, усе. А тут від трихополу легше стає. То почав його далі пити. Десь за місяць мій організм прийшов більш-менш до норми, я вже міг усе робити сам.

Відтоді минуло 30 років. Микола Дмитрович зізнається: відколи поборов рак, жодного медичного обстеження не проходив. Він далі приймає ліки, як тільки десь у боку заболить, живіт турбує чи незрозумілий кашель у легенях з’являється. Бо впевнений, що онкологія – грибкового походження.

Кров має бути «кисла»

Та навіть після свого неймовірного одужання чоловік не взявся за розробку методики лікування для інших. І взагалі, зізнається, на довгі вісім років узагалі забув про те, що з ним було. Аж це сусідові поставили страшний діагноз – рак легень IV стадії.

– Коли я побачив, як дід Семен іде повз мою хату – сто метрів ледь за півгодини долає, то підкликав до себе. Кажу, візьміть трихопол, я ним вилікувався. І дав дідові десь тридцять таблеток, що в мене лишилися. То було десь у вересні. Потім я закрутився-забігався й забув до сусіда зайти попитати, як він. Знав, що лікарі йому давали не більше двох місяців життя. Аж це взимку в дружини питаю, чи не хоронили діда Семена. А вона: «Ти що! Живий-здоровий, оце проходила мимо його хати – сам на морозі дрова рубає». Я втішився. Після цього сусід прожив ще 3,5 року.

Зовсім скоро ще один чоловік звернувся до Климчука по допомогу. Мав рак кишківника, вже переніс кілька операцій і була виведена назовні трубка… Теж смертник. Але почав лікуватися за методикою корецького цілителя – і ще чотири роки прожив.

– Я тоді став глибше цікавитися, чого ж боїться грибок. Кислого середовища. Значить, потрібно «закислювати» організм, – розповідає Микола Дмитрович. – В їжі має бути максимум кислих продуктів – різне квашення, лимони, борщі. Слід щодня їсти і часник, який є відмінним імуномодулятором (сприяє зміцненню організму), пити свячену воду, бо вона ніколи не піддається впливу плісняви. А головне – ні краплі солодкого. Бо це ж пожива для грибка. Якщо дотримуватися такої дієти, кров стане кисла, грибок її наїсться і здохне. Але важливо: під час лікування в їжі – ніяких «розгойдувань». Бо якщо ви два дні їсте кисле, потім пропускаєте цукерочку чи ложку меду – все зводиться нанівець. Бо грибок почне звикати до кислого, і його вже не вб’єш.

Сонячні ванни – й ніякої важкої фізичної праці!

Важливими у методиці лікування раку «за Климчуком» є оцтові обтирання або ванни (при окремих локалізаціях раку). Це додатковий метод «закислення» крові. Вони допомагають ще й при інших болячках – гіпертонії, шпорах у п’ятах, грибкових інфекціях ніг, хронічних виразках і навіть цукровому діабеті! Скажімо, при грибку нігтів цілитель радить опускати ноги в «чистий» 9-процентний оцет! Хто боїться попекти шкіру, розводить його навпіл з водою. Але ефект отримує хороший уже після 10-15 днів лікування. Паралельно варто пити метронідазол, аналог трихополу. Згадує чоловік випадок, як до нього в останній надії прийшла молода рівнянка з трофічною виразкою на скроні розміром зо п’ять копійок. Він порадив робити примочки з оцту і присипати рану порошком з пігулок. За три тижні все загоїлося!

Минуло понад десять років, відколи Микола Дмитрович почав лікувати рак, як грибок, – і на очі йому потрапила публікація почесного російського академіка Наталії Глазкової. Вона авторитетно заявляла, що рак – це імунодефіцитний стан, коли опірність організму практично на нулі, тож важливо застосовувати імуномодулятори у поєднанні з трихополом та антибіотиками. Мовляв, у жодному разі не можна лікувати онкозахворювання опроміненням та хіміотерапією, бо це викликає метастази раку – ростуть колонії трихомонад. Такої ж думки дотримувалася ще один науковець із Росії, хімік Тамара Свищова.

– А я це давно на собі випробував, – каже цілитель, показуючи цілі стоси всяких вирізок з медичних газет і журналів, які підтверджують його теорію «грибкового» походження раку. – І я далі став аналізувати, як, борючись із цією напастю, ще можна хворому допомогти. Природні імуномодулятори – це часник та бджолиний пилок. От журавлина, залита водою, стоїть рік, не псується. Значить, її теж треба вживати, вона буде боротися з грибком. У лісі на освітленій частині стовбура не росте мох – хворому теж треба приймати сонячне опромінення.

Традиційна ж медицина хворим на рак радить узагалі забути про сонце – ховати від нього тіло. Тож критики від онкологів на адресу Климчука можна почути багато. Але результат говорить сам за себе: поряд з вирізками цілитель зберігає й листи від вдячних пацієнтів. А вони заадресовані на його ім’я з різних куточків світу. Скажімо, жінка з Ірландії дякує за спасіння чоловіка, в якого був рак мозку IV стадії. Коли він прийшов на чергове обстеження, лікарі були в шоці, бо пацієнт давно мав померти.

Методика нескладна, проте виснажлива

Власне, поки ми балакаємо, телефон чоловіка не замовкає. Хтось просить надіслати схему лікування, а хтось ще і ще дякує за спасіння.

– Скількох пацієнтів вам вдалося вилікувати за вашою методикою? – запитую в цілителя.

– Сотні. Хоча точних записів не веду. Хай там рахують, на небесах, – відповідає й дивиться вгору.

Просимо й для наших читачів розповісти схему лікування. Цілитель погоджується. Але, на жаль, ми не в змозі надрукувати все детально. Тож даємо головні тези.

Їжа. В раціоні має бути м’ясо, борщ щавлевий, капусняк, розсольник, борщ із червоного буряка з оцтом, квасоля. Кожні 20-30 хвилин з’їдати шматок розміром з чайну ложку лимона (без шкірки), квашені огірок, помідор чи яблуко, ложку квашеної капусти чи робити ковток розсолу із цих продуктів – для профілактики радить це і здоровим людям. У щоденному меню має бути головка часнику, сире сало, нерафінована олія, сирі яйця і свячена вода. Півроку не їсти солодкого, зокрема й меду, смаженого і копченого, сирих фруктів, ягід та овочів, макаронів і варених ковбас, не пити молока, соків, компотів, киселів та алкоголю. Виключити з меню сиру цибулю.

Таблетки. Метронідазол – за схемою, залежно від ваги пацієнта та локалізації недуги.

Додаткові процедури. Оцтові обтирання та ванни, а також сонячне опромінення по 3-15 хвилин кожні годину-півтори.

Фізичне навантаження. Повністю виключити. Найважче, що людина має піднімати, – це буханка хліба, наголошує цілитель. Важка праця зводить лікування нанівець, бо в організмі виділяється молочна кислота.

– З хворобою треба боротися вночі (тоді, коли гриби ростуть), а вдень – відпочивати. І результат буде, – переконує Микола Климчук. – Хоча ж я не всесильний і не усіх, кого під руки приводять, можу поставити на ноги.

***

Кожна людина сама обирає для себе шлях, яким іти до видужання. Корецький лікар Микола Климчук не пропонує панацею від раку – він дає інструкцію, якою можна скористатись і отримати шанс на життя. Зробити це чи ні – рішення хворого.

Наталія КРАВЧУК, Рівненська область

Фото автора


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олександр
    Олександр

    Що за очередна дурня?Я не бачив жодного цілителя в лікарнях ,як і не бачив взагалі їх дії. Чому я не бачив жодного ектрасенса який вигравав в лотерею? Чи бабок і дідків які спасають дітей маленьких від раку ?? Навіщо дурню публікувати

    11 жовтня 2017, 23:47
    Відповісти
  • А як же наука метрополита Чичагова Серафима, розстріляного НКВД в 1937 році? Він переконував в протилежному і успішно лікував безнадійно хворих...З усього світу й тепер їдуть до його послідовників і виліковуються!

    12 жовтня 2017, 06:53
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    Дружина повірила у цю маячню. Ні я, ні лікарі не змогли відмовити... Ящиками возив оцет для прийняття ванн. За 4 роки її не стало...

    12 жовтня 2017, 09:26
    Відповісти
    • Петро
      Петро

      часто хворих на рак і за 4 місяці не стає... може все таки був смисл в тих діях?

      12 жовтня 2017, 10:25
      Відповісти
  • Олег
    Олег

    В Італії є лікар-онколог, котрий стверджує, що лікує рак дуже просто - содою. Хоча його методика відрізняється від тої, що застосовує пан Климчук, він теж виходить з того, що рак - це, по суті, грибок. Тим не менш, не дай Боже нікому перевіряти: чи вірите в це, чи довіряти офіційній медицині. http://www.harmony.com.ua/text/2813.html

    12 жовтня 2017, 16:29
    Відповісти
    • Игорь Иванищенко
      Игорь Иванищенко

      Грибок - только одна из форм ракового возбудителя, обладающего чрезвычайной изменчивостью форм ("гений плеоморфизма"). Американский доктор Раймонд Райф доказал наличие 4-х форм ракового патогена. Сода может и вылечиить, а может и нет! И даже вызвать серъёзные осложнеия, например ОЖКК. Неоюбходимо найти преобладающие возбудители (наш метод - веб-диагностика), вылечить чётко по принципам Райфа (наш метод РАПТОР). Вся информация представлена мной в заметках и видео, просто загуглите (резонансно-частотная медицина)!

      11 листопада 2019, 19:52
      Відповісти
      • Александр
        Александр

        Здравствуйте ! Где находится Ваша клиника ???

        23 листопада 2020, 16:56
        Відповісти
  • Наталя
    Наталя

    Велика подяка та низкий уклін Миколі Дмитровичу. Як шо людина хоче жити не один лікар їй не завадить. У методі є дуже гарні рішення для людини, як здорової так і для хворої, однак кожній випадок індивидуален. І віра самого хворого в одуження дуже важлива. Микола Дмитрович ваша допомога людям дуже важлива, будьте здорові.

    12 жовтня 2017, 17:24
    Відповісти
  • Алла
    Алла

    Если можно контактный номер телефона или адрес Николая Климчука.

    12 жовтня 2017, 17:38
    Відповісти
  • Петро1955
    Петро1955

    В 2006 нашу родину спіткала біда - захворів Тато... . Були у п. Миколи, консультував пізніше по телефону. Не вийшло. Лікарі "давали" від двох неділь до місяце, протримались майже 2 місяці. Тато відійшов у Вічність. Можливо комусь і поможе, адже це "остання соломинка" .

    12 жовтня 2017, 21:40
    Відповісти
  • Петро1955
    Петро1955

    В 2006 нашу родину спіткала біда - захворів Тато... . Були у п. Миколи, консультував пізніше по телефону. Не вийшло. Лікарі "давали" від двох неділь до місяце, протримались майже 2 місяці. Тато відійшов у Вічність. Можливо комусь і поможе, адже це "остання соломинка" .

    12 жовтня 2017, 21:40
    Відповісти
  • Резонанс
    Резонанс

    Восстановление волос, лечение облысения и выпадения волос. Клиника хрономедицины «Резонанс». Возможно лечение дистанционно после предоставления медицинских обследований на эл.почту клиники хрономедицины Резонанс. Результаты лечения на сайте и соц.сетях клиники или на youtube "От гормонального облысение Хроно- фито- терапия".

    13 жовтня 2017, 10:09
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    Все можливо,багато чого вірно ,тільки це тяжка праця виконувати все,тому багато таких-хто хоче все скоро.

    14 жовтня 2017, 08:49
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    Маячня! Лікар повинен знати, що лимони і овочі не закислюють організм, а залужнюють. А оцет при раку категорично протипоказаний. При раку потрібно олужнювати організм, а не закисляети. Детальніше читайте тут: http://netradmed.com.ua/bolezni_onkologicheskie_zabolevanija.html

    14 жовтня 2017, 09:34
    Відповісти
  • Василь
    Василь

    Ага м'ясо при онкології...Диво "лікар"...Думайте своєю головою...

    14 жовтня 2017, 12:00
    Відповісти
  • Дмитро
    Дмитро

    Та це чистої води обман. Немає жодного доказу чи жодного підтвердження ,що він когось вилікував. Эффекта плацебо ніхто не відміняв як і спонтанних ремісій хвороби (навіть рак).Щоб доказати його "над" можливості потрібні докази і бажано подвійним сліпим методом де він і його хворі не будуть знати ,які ліки приймають і чи це дія плацебо (самовнушенія ) або це дія ліків або це його "надзвичайна" сила. Не ведіться і бережіть себе.Лікуйтесь тільки в справжніх медичних закладах і не покладайтесь на цих шарлатанів. Лише наука вам поможе

    14 жовтня 2017, 18:16
    Відповісти
  • Олександр
    Олександр

    Ну употребление ,, святой воды ,, под сальцо, борщец, ну и рассольчик по необходимости, может рак и не вылечит, но скрасит ожидание.

    14 жовтня 2017, 18:27
    Відповісти
  • Валерія
    Валерія

    Метронидазол против грибка. Это всё, что нужно знать об этом "враче". И да, грибы как раз хорошо растут в слабокислой среде.

    14 жовтня 2017, 18:31
    Відповісти
  • Наталья
    Наталья

    Противно что журналисты ради заполнения своих изданий печатают разный бред !!! Особенно когда этот бред касается серъезных вещей !!! Все , кто сталкивался с таким горем как рак, знают наксолько это серъезное и сложное заболевание, как оно тяжело лечится, как это больно, и как ужасно хоронить своих близких после долгой борьбы за жизнь . Журналисты !!! ну хватит уже печатать подобный БРЕД каких-то псевдоцелителей бабушек и дедушек без образования и даже без элементарных знаний медицины !!! Вы понимаете , что есть много наивных людей , которые поверят в "чудеса" исцеления содой, лимоном,солнцем и т.д., тем более после того , как прочитают эти рецепты напечатанные в серъезном и уважаемом издании !!! Эти люди хватаются за "чудо-рецепты" как за последнюю соломинку !!! Я, как человек переживший страшную болезнь и смерть близкого человека, умоляю Вас, редакторы и издатели, пожалуйста фильтруйте такие статьи !!! Ради жизни тех, кто борется с этим горем, чтобы они не теряли драгоценное время на шарлатанов-целителей . Рак - сложная болезнь... Дай Бог всем выздоровления ! Но обходите десятой дорогой народные рецепты и народных целителей, потому что терять и хоронить родных очень тяжело.....

    16 жовтня 2017, 13:38
    Відповісти
    • Игорь Иванищенко
      Игорь Иванищенко

      Методвы официальной онкологии были навязаны искусственно мировым правительством, всё хорошо объяснено в книге Бориса Гринблата "Диагноз - рак: лечиться или жить!" В прививках (любых) содержится генный материал для опухлдевого роста (сайт MedAlter info). Это всё - бизнес!!! Хорошие альтернативные методы существуют, но их можно посчитать на одной руке: терапия Герсона, использование витамиинов C и B17, диета Джоанны Бадвиг. То, что я предлагаю, тоже (метод РАПТОР) - чётко на принципах доктора Раймонда Райфа, я - опытный врач. Всё мои публикации и видео есть в интернетте, найти просто - только загуглить.

      11 листопада 2019, 19:42
      Відповісти
  • Наталья
    Наталья

    ....я продолжу. Мне хочется спросить у этого Миколи Млинчука : вы видели рак четвертой степени ???? Когда раковые клетки за годы лечения "чудо-народными средствами" поразили уже все органы больного , и когда этот рак уже вырвался наружу в виде разлагающихся ран ???!!!! Так вот даже если вы видели ЭТО , то как у вас поднимается рука писать эти рецептишки "содой и уксусом" и как ваша совесть позволяет вам вселять надежду в больного человека, тем самым приближая его к смерти ???!!! Мне очень печально , что такие шарлатаны существуют в нашей стране , продолжают обманывать всех нас и при этом зарабатывать деньги на горе других !!!

    16 жовтня 2017, 13:56
    Відповісти
  • Igor Lozovskiy
    Igor Lozovskiy

    Такое впечатление, что данную статью написал провокатор, который заинтересован дезинформировать людей и втайне причинить много вреда невеждам (невігласам) - людям несведущим. Во-первых: рН-фактор - кислотно-щелочной баланс, определяемый показателем «pH» (значение равное 1 – кислота, 7 – нейтральная среда, 14 – щелочь), действительно - оказывает огромное влияние на здоровье организма и фактически определяет его функционирование. Нормальным уровнем pH человека является показатель pH = 7.4, то есть организм функционирует лучше всего при слегка щелочной внутренней среде, а при закислении клетки до уровня 3.5 она погибает, и при закислении крови до отметки 7.2 погибает и сам человек. (ПОЭТОМУ: подраздел, что "Кров має бути «кисла»" - это наглая ЛОЖЬ!!!) Точно так же и с «методикой»: умышленное введение в заблуждение! Исследования показали, что вся мясная пища, прошедшие термическую обработку злаки и овощи, а также вступившие во взаимодействие с рафинированным сахаром фрукты, оказывают на организм закисляющее действие. Напротив: сырые и необработанные фрукты и овощи, за исключением орехов, способствуют выработке щелочи. Раковых больным необходимо: 1) ИСКЛЮЧИТЬ из рациона (немедленно): САХАР, всё МЯСНОЕ, рыбу, яйцо и молочка (а по возможности минимизировать также и всякие варёные блюда)! 2) перейти на ПИТАНИЕ (исключительно/максимально) серыми/свежими ОВОЩАМИ и ФРУКТАМИ (особый "упор" на самые щелочные)! Подробнее можете посмотреть у меня на ЮТ канале (в плэйлисте "Рак"): IgorLozovskiyUSAUA

    22 жовтня 2017, 00:30
    Відповісти
    • Светлана
      Светлана

      Действительно. Кто то сбросил информацию, прямо наоборот. Что бы поскорее люди умирали. Рак действительно в кислой среде лучше будет развиваться. А мяском его подкормить. Это вообще ужас. Мы недавно вытащили с того света племянника. .Вот по Вашей методике. Живая вода. где рН от 7,4 капельницу через день- (Соду)аптечная NaCl и магнезия. . Сода убивает, магнезия выводит, т.е очищает. И питание , как у Игоря Лозовского. Множественные метастазы в печени , маленькие пропали. Большие закапсулировались. Надолго ли? Будем надеяться

      6 жовтня 2019, 22:14
      Відповісти
    • Игорь Иванищенко
      Игорь Иванищенко

      В основном я с вами согласен. Однако полагаю, что здесь не ложь, как вы написали, а отчасти правда, отчасти - заблуждение. Аналогично заблуждался и академик народной медицины (репрессированный Сталиным) Болотов: ОРГАНИЧЕСКИЕ КИСЛОТЫ НЕ ЗАКИСЛЯЮЬ ОРГАНИЗМ ЧЕЛОВЕКА! Я целиком ЗА противораковую диету (в принципе, их несколько), даже можно, кто сможет выдержать - лечебное голодание. Однако есть нечто лучше, чем диета, диета может тогда играть вспомогательную роль. Это - уничтожение возбудителей рака резонансными частотами Райфа. Оборудование доступно по стоимости (100-120$), производится на промышленной основе, приобретается через интернет-магазины. Я помогаю с лечебными программами и диагностикой (я - врач). Если вам интересно - читайте мои публикации и смотрите мои видео!

      11 листопада 2019, 19:27
      Відповісти
  • Оксана
    Оксана

    Люди, не втрачайте дорогоцінний час!!! За такі статті потрібно до криміналдьної відповідальності притягувати!

    27 жовтня 2017, 14:33
    Відповісти
  • Володимир
    Володимир

    Читаю ваші коментарі і хочу у вас запитати одне: ось всі ви дуже мудрі і кожен має свою думку,- а хто з вас сам особисто хворів або хворіє на рак? не ваші рідні чи близькі а особисто ви? Я сам, особисто хворий на рак, веду боротьбу за життя вже 9-й місяць (це з моменту підтвердження діагнозу). перед цим років 15 назад за народними методами я вилікував виразку і більше про неї не чую. так от, в одному я згідний - рак це дуже складна і підступна хвороба, про це вам любий лікар скаже і не тільки лікар. він може причаїтись а потім з новою силою взятись за наш організм. Кожна людина індивідуальна і має свій склад кислотно-лужного середовища, склад крові, по різному розвинуту імунну систему. ви всі прекрасно знаєте що навіть найпростіші ліки від головного болю різним людям допомагають по різному. а тут тим більше потрібен індивідуальний підхід до різних пацієнтів. навіть у традиційній медицині коли я приймав хіміотерапію нам хворим з однаковим діагнозом призначали різні курси прийому і різні препарати. так само і в народній: комусь допоможе тріхопол, комусь оцет, а комусь сода або перекись водню. до речі пан Климчук так і говорить що його методика не є панацеєю і на сам перед потрібно провести аналізи і дослідження. про харчування скажу зі свого досвіду, до речі про це мені говорив і мій лікар, Золотаревський Сергій Анатолійович, вживати потрібно те що підходить вашому організму а те що не підходить він сам не прийме. ще раз повторюсь - я говорю все із власного досвіду. в критичний період розвитку хвороби я не їв м'яса, гарячих страв, квашених овочів, бананів, апельсинів, солодкого - організм це все просто не приймав. а наприклад гострі ковбаси, сир в любому вигляді, лимони, сирі овочі - тільки на цьому і виживав. так що чи має бути кров кисла, чи лужна - організм все сам підкаже. якби ви не намагались зробити навпаки - все вертається назовні.... а люди завжди будуть хапатись за соломинку коли це стосується їхнього життя або життя їхніх рідних. ТА САМЕ ГОЛОВНЕ У БОРОТЬБІ З ЦИМ СТРАШНИМ НЕДУГОМ, Я СПЕЦІАЛЬНО ВИДІЛЮ ЦЕ ВЕЛИКИМ ШРИФТОМ - ЦЕ ПОЗИТИВНИЙ НАСТРІЙ І ВІРА У ПЕРЕМОГУ. ЯКЩО ПАЦІЄНТ НЕ ВІРИТЬ У СВОЄ ВИЗДОРОВЛЕННЯ ЙОМУ НІЯКІ ЛІКИ НЕ ДОПОМОЖУТЬ! Я ЩЕ НЕ ВИЛІКУВАВСЯ, Я ЩЕ БОРЮСЬ ЗА ЖИТТЯ І ПОВІРТЕ Я ЗНАЮ ЩО КАЖУ, БО САМ УСЕ ЦЕ ПЕРЕЖИВАЮ. якщо комусь буде цікаво пишіть на пошту vbilous2004@meta.ua

    8 листопада 2017, 09:39
    Відповісти
  • односельчани
    односельчани

    Син Миколи Климчука Григор!й помер в!д раку горла три з половиною роки тому . Чому в!н не вил!кував власного сина. Не в!рте шарлатану.Похований Григор!й на кладовищ! с Новий Корець

    6 січня 2018, 23:16
    Відповісти
  • А вот статья в которой все наоборот! Человек за это еще и Нобелевскую премию получил. http://aldv.info/page.php?id=75

    18 січня 2018, 09:21
    Відповісти
  • Маша
    Маша

    Люди, образуміться кінець кінцями, ви мене дратуєте своїми коментами. Ви незнаєте цієї людини і ви її скажімо так "осуджуєте", як кажуть "не суди і судимий не будеш" родини хворих на рак готові триматись за кожну соломинку, готові на все. А ви не маєте ніякого права цю людину осуджувати. Вас теж будуть так судити. Це лікарі є такі справжні дебіли, які з лікарні людину, яку не долікували відпускають додому коли ще немає навіть аналізу. Ви кажете що лікарі такі святі.Ви помиляєтесь. Знаю таку історію. Жінка прийшла в лікарню зробити МРТ. Для неї в лікарні сказали,що в голові є пухлина, але вона в оболонці. Зробили через два дні операцію, лікар сказав, що при операції все прочистив, але може щось ще є. Після операції жінка втратила пам`ять. Хоча на операцію прийшла здоровою людиною. Родина заплатила лікареві за операцію 20 тисяч. Як через тиждень виявилось, що він розрізав голову і свідомо залишив там пухлину і зашив назад. через тиждень відпустив жінку додому хвору і безпам`ятну. Оце дебіл справжній і шарлатан. А є просто люди хворі на рак, які вилікувати не може ніхто. І пан Микола в цьому не винен.Не судіть будь ласка людей, з якими ви навіть толком і незнайомі. Я його теж незнаю, але просто будьте трохи милосерднішими.

    14 червня 2018, 13:12
    Відповісти
  • лариса
    лариса

    Я теж згіл дна с коментарем.що не вартуе судити.Офіційна медицина не завжди дае шанс....лікують одним принципом....атеж не дають шансів.Так і нетрадиційна медицина...кому як повезе.Рак мае різні види і форми..плюс вік.Як правило молодий організм згорае скоріше.Моя родичка померла в 45 згоріла за рік.....абатькові за 80....боремось вже 7 років....і не втрачаемо надіі..

    26 липня 2018, 13:19
    Відповісти
  • Алла
    Алла

    А хтось може дати номер пана Миколи Климчука?

    8 січня 2019, 17:30
    Відповісти
    • Допоможіть знайти доктора, допоможіть мій номео 0971787484

      20 жовтня 2023, 11:02
      Відповісти
  • яна шахинская
    яна шахинская

    рак бывает разных видов и для каждого вида требуется своё лечение. поэтому , что помогает одному не помогает другому. когда вам дали диагноз рак , просите что бы вам дали какой он этиологии и тогда можно выстраивать методику лечения и она будет индивидуальная для каждого человека. это или методика Болотова ,Неумывакина и других врачей и целителей.но есть общее правило для всех заболевших раком - вера в исцеление , просить у высших сил здоровья и понимать , что серьёзная болезнь требует и серьёзного к ней отношения , огромного ежечасного труда. я целительница - травница, лечу обратившихся ко мне за помощью людей бесплатно, мой телефон 0957691232 или пишите мне на почту qetsfhcbn@gmail.com .

    28 січня 2019, 21:34
    Відповісти
    • Татьяна
      Татьяна

      если можна, напишите в каком регионе вы живете? на Украине?

      12 вересня 2019, 11:33
      Відповісти
      • Татьяна
        Татьяна

        УЖГОРОД, Закарпатская область

        12 вересня 2019, 22:07
        Відповісти
  • Ellen Bates
    Ellen Bates

    Моя історія . . . . Як природний скептик, я витратив незліченну кількість часу та енергії на дослідження всіх доступних варіантів лікування, окрім того, що рекомендував мій онколог. Я був визнаний, щоб вилікувати свій рак, і знав, що є щось там після того, як був свідком ряду людей, які не тільки вижили, але й процвітали, і продовжували жити, виконуючи життя без раку. На додаток до читання про Dr.Brow Нельсон, і дивитися Run From the Cure відео, я також говорив з людьми, які насправді використовували нафту, і це було шокуючим почути один за іншим, наскільки ефективною була ця медицина. Я просто не міг повірити, що там було ліки, і як неправильно було, що ця інформація не ділиться з громадськістю! Режим лікування: У мене дуже велика толерантність до марихуани, тому я почав з повного зерна рису розміром нафти замість половини зерна. Я поступово збільшувала дозу кожної ночі, поки не досягала повного граму кожну ніч. Стандартний протокол для Dr.Brow Нельсон вживає в цілому 60 грамів протягом 2-3 місяців, але у мене було 70 грамів в цілому для безпечного вимірювання. Я використовував надлишок як місцевий догляд за шкірою, нападаючи на видимі коричневі плями на обличчі та шиї. Через 3 місяці мій рак був у повній ремісії. Протягом 4 місяців я без раку і офіційно отримав від лікарів чистий законопроект про здоров'я. Те, що вони не знають, це те, що більшість мого лікування використовувала нафту Dr.Brow Nelson. Я використовував деякі ліки, які вони призначали, але це було в поєднанні з нафтою. Я в захваті від того, що хочу продовжувати ділитися з людьми, які переживають те, через що я пройшов, що є абсолютно надія і ліки. Вони просто повинні бути проактивними і агресивними в лікуванні, не чекайте, поки буде занадто пізно. Отримайте ліки від Dr.Brow Nelson Email: Brownnelson07@aol.com На додаток до того, щоб бути ефективним винищувачем раку, є деякі корисні побічні ефекти, які приходять від використання Dr.Brow Nelson, наприклад, мені більше не потрібно приймати будь-які болючі засоби. Тільки одна-дві краплі олії полегшать біль і допоможуть спати, як дитина. Найкраще, його природно. . . Дякуємо всім співробітникам Амстердамського саду, який керував мною протягом всієї цієї подорожі. Ви, хлопці, чудові!

    13 березня 2019, 19:17
    Відповісти
    • Миша Криндач
      Миша Криндач

      Хочу біле взнати про лікування.Як тримати ліки.Позвоніть будь ласка на номер +380955436718, 0682545044 Моя ел.пошта: kryndamicha@gmail.com

      18 жовтня 2020, 03:51
      Відповісти
  • Наталія
    Наталія

    будь,ласка передзвіоніть на наш номер 0965073019

    18 квітня 2019, 17:02
    Відповісти
  • Ерік Гайстерфер
    Ерік Гайстерфер

    Моя дружина була діагностована стадія IV раку молочної залози, всі надії були втрачені, поки ми не вирішили послати Ріку Сімпсону на його електронну пошту RicksimpsoncannabishemOil@gmail.com 60 грамів нафти Cannabis було наказано на мою адресу, яка зайняла всього 3 дні, щоб прибути. більше 1 тижня, вона відчувала себе набагато краще, ніж раніше, і інші захворювання, які були пов'язані з запаленням. Вона приймала ліки, як це призначено Ріком Сімпсоном протягом останніх 2 місяців, і я можу щасливо сказати, що моя дружина рак безкоштовно. Все це завдяки цілющим силам масляної олії Rick Simpson З повагою, Ерік Гайстерфер

    8 липня 2019, 00:27
    Відповісти
  • Иванов
    Иванов

    https://www.youtube.com/watch?v=zmib3AqrNiU - причины и способы лечения РАКа

    26 серпня 2019, 10:45
    Відповісти
  • Віктор
    Віктор

    обман и манипуляция с целью забрать наши последние деньги, предоставив взамен шарлатанское мумбо-юмбо.

    1 вересня 2019, 10:00
    Відповісти
  • Віктор
    Віктор

    обман и манипуляция с целью забрать наши последние деньги, предоставив взамен шарлатанское мумбо-юмбо.

    1 вересня 2019, 10:01
    Відповісти
  • Игорь Иванищенко
    Игорь Иванищенко

    Возбудитель рака изменчив (плеоморфизм), он был открыт доктором-микробиологом и онкологом Р. Райфом, как 2 формы вируса (BX, BY), гриб cryptomyces pleomorphia и монококкоид. Но есть и другие формы. Райфом было достигнуто 100% излечение многих случаев рака (комиссия 1934 г.). Нельзя гоняться только за грибком, необходимо определить, что преобладает сейчас и прицельно уничтожать , чётко на принципах Райфа. Я могу помочь и с тем и другим, всё это есть в моих публикациях и видео. Я - врач с многолетним стажем. С уважением!

    11 листопада 2019, 19:15
    Відповісти
  • Здравствуйте ! Где можно узнать номер телефона Климчука Николая ???

    23 листопада 2020, 17:00
    Відповісти
  • Гюнтер Інгрід
    Гюнтер Інгрід

    Мене звуть Гюнтер Інгрід з Німеччини Гессен, у мене діагностували рак нирок та пухлини головного мозку, червень 2016 року, я зробив кілька хіміотерапевтичних операцій, які рак не вилікував. Квітень 2021 року я натрапив на масло конопель, масло RSO, яке я замовляю у Ріка Сімпсона електронною поштою за адресою Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com Ліки прибули до моїх дверей рівно через 3 дні, коли я розпочав треймінг, 26 червня 2021 року я пішов на сканування і був дуже радий бачити результати мого тесту, в яких говорилося, що я зараз вільний від раку. Я вихваляю олію коноплі Ріка Сімпонса за врятування мого життя. Найкращі побажання, Гюнтер Інгрід

    3 липня 2021, 13:57
    Відповісти
  • JulianTix
    JulianTix

    Спасибо за инфу. Благодарю всех. Отдельное спасибо юзеру Admin

    9 липня 2021, 16:49
    Відповісти
  • Іванна
    Іванна

    Як можна зв'язатися з паном Миколою дуже потрібно маємо страшну біду з татом.Поможіть нам ось мій номер 0639617265

    12 грудня 2021, 16:18
    Відповісти
  • Аліна
    Аліна

    Як можна зв'язатись з паном Миколою,дуже потрібно. У мами 4 стадія раку печінки,метастази. Мій тел.0734810641

    17 січня 2023, 21:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися