Поліція продовжує розслідування обставин смерті жінки у Луцьку і шукає цінного свідка
З перших уст

Поліція продовжує розслідування обставин смерті жінки у Луцьку і шукає цінного свідка

26 січня 2018, 18:21
0
0
Сподобалось?
0

Ввечері 6 червня у Луцьку медики на зупинці громадського транспорту на проспекті молоді підібрали 42-річну мешканку села Струмівка Луцького району. Перехожі бачили як вона йшла і падала, й після чергового падіння не могла підвестися самотужки. Люди викликали швидку та поліцію. Жінку доправили у лікарню, а на ранок вона померла.

Луцькі ЗМІ одразу ж сповістили, що нібито мало місце пограбування та побої, від яких, мовляв, і померла потерпіла. Водночас, виходячи з наявних свідчень та даних судово-медичної експертизи, у поліції справу розслідують за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з додатковою позначкою «природна смерть») Кримінального кодексу України. У жінки був цироз печінки й стався розрив селезінки.

Із метою повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження слідчі Луцького відділу поліції просять відгукнутися водія автомобіля «Mitsubishi lancer» червоного кольору. Це була жінка, вона надавала допомогу жительці Струмівки на проїжджій частині на проспекті Молоді, неподалік піцерії «Solo». Також просять відгукнутися очевидців, які були присутні під час даної події й  невідкладно зателефонувати до Луцького відділу поліції за телефонами: (050) 674-92-69, (068) 060-01-02 або 102. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися