Машини патрульної поліції на ходу контролюватимуть швидкість учасників руху
З перших уст

Машини патрульної поліції на ходу контролюватимуть швидкість учасників руху

28 травня 2018, 18:08
0
0
Сподобалось?
0

Незабаром авто патрульної поліції обладнають приладами для вимірювання швидкості. Фіксація порушень відбуватиметься прямо на ходу. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив про це на науково-практичній конференції «Розвиток національної політики в сфері безпеки дорожнього руху. Безпека транспортних засобів та їх експлуатації», про це пише «Автоцентр».

«У першу чергу відповідним обладнанням оснастять патрульні автомобілі дорожньої поліції, яка працює на заміських магістралях національного значення. На сьогодні це 210 екіпажів, що перекривають майже 6 тисяч кілометрів автодоріг, а в майбутньому нові прилади отримають ще 114 автомобілів дорожньої поліції. Для законного використання таких мобільних приладів контролю швидкості вже готується відповідна постанова Кабміну», - повідомив Олексій Білошицький.

Підтвердив цю інформацію і глава підкомітету Верховної Ради з безпеки дорожнього руху Ігор Діденко. Він заявив, що на закупівлю мобільних приладів контролю швидкості вже виділено фінансування. «Починаючи з цього року на безпеку дорожнього руху цілеспрямовано будуть виділятися кошти – 5% з Дорожнього фонду. У 2018 році фінансування складе 2 мільярди гривень. При цьому 1,5 мільйона витратять на впровадження фотофіксації порушень ПДР та закупівлю мобільних приладів контролю швидкості руху», - повідомив Діденко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися