Волинський центр спорту інвалідів запрошує дітей, молодь та учасників АТО до тренувань
З перших уст

Волинський центр спорту інвалідів запрошує дітей, молодь та учасників АТО до тренувань

20 серпня 2018, 09:29
0
0
Сподобалось?
0

Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» разом з обласною дитячою юнацькою спортивною школою інвалідів оголошує пошук дітей та дорослих, а також учасників АТО, віком від 10 до 26 років, які мають статус особи з інвалідністю.

Ми шукаємо зацікавлених людей з ураженнями опорно-рухового апарату, порушеннями слуху, зору, вадами розумово-фізичного розвитку, для занять фізичною культурою і спортом та участі в реабілітаційно-оздоровчих заходах.

У нашому центрі з вами будуть працювати заслужені тренера України та фахівці, які мають відповідний досвід роботи. Ви зможете отримати можливість прийняти участь у Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, чемпіонатах світу і Європи, міжнародних та всеукраїнських змаганнях різних рангів, а також в Іграх Нескорених.

Види спорту, які культивуються в центрі «Інваспорт»: боулінг, бочча, веслування академічне, параканое, плавання, волейбол, дзюдо, зимові види спорту (біатлон та лижні гонки), легка атлетика, пауерліфтингу, риболовний спорт, стрільба кульова, фехтування, футбол,  шашки, шахи та інші.

Контактні дані: вул. Привокзальна, 13а, м. Луцьк, 43021; тел./факс (0332) 77-05-90, 77-05-91; e-mail: invasport.vol@ukr.net.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися