«ГаРмИдЕр» запрошує волинян на «Івонну»
З перших уст

«ГаРмИдЕр» запрошує волинян на «Івонну»

10 березня 2018, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

Театр –студія Луцького районного будинку культури «ГаРмИдЕр» зіграє трагікомедію «Івонна» (Вітольд Гомбрович) на сцені Волинського обласного академічного театру ляльок.-повідомляє сайт театру-студії.

 Трагікомедія «Івонна» — це казка для дорослих про безтурботне та розкішне життя одного королівства, де події розгортаються без означення конкретного часу й місця. Тут функціонує найвищий щабель суспільства, з його примхами, правилами «пристойності й такту» й показовою (себто брехливою) милістю і турботою про народ. Раптом у цьому королівстві з’являється особа, яка розхитує звичний його уклад – безмовна й апатична представниця нижчих прошарків Івонна. Вона стає подразником, що виштовхує назовні комплекси й пороки королівських осіб та придворних. Але сильні світу цього не терплять власної слабкості. Вони знаходять спосіб розчистити собі шлях до насолоди.

Із 12 березня квитки можна придбати за адресою: вул. Паркова, 5, «Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку», з 11:00 до 21:00.
А в день показу вистави — за адресою театру ляльок із 16:00. Початок вистави о 17 годині. Виставу створено за підтримки Генерального Консульства Республіки Польща в місті Луцьку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися