«Голос» Вакарчука зазвучить у  Раді
З перших уст

«Голос» Вакарчука зазвучить у Раді

16 травня 2019, 20:37
0
0
Сподобалось?
0

Музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії “Голос” і намір балотуватися у Верховну Раду на осінніх виборах. Про це він заявив у четвер у Києві, -пише Українська правда.

“Ми партія “Голос” йдемо в парламент, щоб знищити стару політику і творити політику нову. Політику, яка принесе нам справжні зміни”, – заявив він.

За його словами, “стара політика – це сліпа віра в президента”, але “нового прізвища у кабінеті на Банковій недостатньо”.

Серед членів своєї команди Вакарчук представив: Юлію Клименко (екс-заступниця міністра економіки), Ярослава Юрчишина (колишній виконавчий директор української філії Трансперенсі інтернешнл), Юрія Соколова (кардіолог і академік), Андрія Шараскіна (кіборг із позивним “Богема”), Соломію Бобровську, (громадська активістка, волонтерка, в.о. глави Одеської ОДА у 2016-2017 роках).

Вакарчук запевнив, що партія не братиме жодної копійки в олігархів, а фінансуватиме її прозорий бізнес і прості українці. Зараз партія перебуває у процесі реєстрації.

У музиканта уже створили сторінки партії у соцмережах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися