На Волині закінчується перший етап четвертої хвилі мобілізації
З перших уст

На Волині закінчується перший етап четвертої хвилі мобілізації

9 лютого 2015, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

У ході реалізації першого етапу четвертої хвилі мобілізації на Волині на сьогодні у Збройні Сили України поставлено згідно плану всього 55 відсотків військовослужбовців, 58 відсотків – офіцерів та 40-відсотків – техніки національної економіки. Про це у ході оперативної наради повідомив т.в.о. військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик.

Найкраще щодо поставки вояків на рівненський полігон спрацювали у Маневицькому, Горохівському, Ківерцівському, Луцькому районах. Тут план виконано на 80 відсотків. Найгірша ситуація у Ковельському, Володимир-Волинському, Турійському, Камінь-Каширському районах, а також в містах Ковель та Нововолинськ. Там виконання завдань не перевищує 30-40 відсотків. За спеціальностями не вистачає зв’язківців, кухарів, медичних працівників, артилеристів та ремонтників авіаційного обладнання.

Роман Кулик згадав про проблему п’янства у військових частинах. Лише за один день із навчально-методичного центру з цієї причини повернули 26 юнаків. Викликає й стурбованість стан здоров’я військовозобов’язаних, які вже пройшли медичний огляд, адже статистика придатних для проходження військової служби досить невтішна.

У поточному тижні на рівненський полігон із області потрібно поставити 353 військовослужбовця та 80 – у прикордонники, а також – 11 одиниць техніки у Житомир. Окрім того, вже стало відомо, що на другий етап четвертої хвилі мобілізації потрібно поставити 25 одиниць техніки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися