Сім’ї двох загиблих волинян ризикують зимувати в оселях з дірявими дахами
З перших уст

Сім’ї двох загиблих волинян ризикують зимувати в оселях з дірявими дахами

20 жовтня 2014, 11:40
0
0
Сподобалось?
0

Дві сім'ї загиблих бійців АТО потребують термінового перекриття дахів будинків, в яких вони проживають. Мова йде про сім'ю загиблого активіста «Самооборони Майдану Волині», айдарівця, Олега «Сєрапатіста» Михайлова. Так, Дернівська сільрада Ківерцівський району закупила його родині шифер для даху. Проте їм потрібні спеціалісти, які б могли накрити дах. Така робота вартує кілька тисяч гривень.

Співкоординатор Волинського обласного центру допомоги бійцям АТО Сергій Рижков, що волонтери будуть раді, якщо знайдуться люди, які можуть безкоштовно накрити дах, або ж зможуть оплатити таку роботу найманим працівникам.

Гірша ситуація у сім'ї загиблого бійця 51-ї механізованої бригади Анатолія Федишина. Його сім'я - дружина і двоє дітей проживають у місті Любомль. Для даху їх будинку потрібні кошти і на матеріал, і на роботу. За попередніми підрахунками, це обійдеться у 14 тисяч гривень.

Волинські самооборонівці звертаються до усіх небайдужих, аби вони допомогли сім'ям Героїв, що полягли заради нашої країни.

За деталями можна звертатися до Сергія Рижкова (050) 6617373.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися