«Волиньобленерго» попередило про відключення комунальників-боржників
З перших уст

«Волиньобленерго» попередило про відключення комунальників-боржників

19 лютого 2018, 10:05
0
0
Сподобалось?
0

Станом на 1 лютого 2018 року загальний борг комунальних підприємств області ПрАТ «Волиньобленерго» перевищує 42 мільйони гривень. Найбільші неплатники – ДКП «Луцьктепло» (понад 18 мільйонів гривень), КП «Луцькводоканал» (понад 9 мільйонів), «Нововолинськводоканал» (понад 2 мільйони), «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» (понад мільйон), ЖКП № 3 Луцька (понад мільйон).

ПрАТ «Волиньобленерго» через свій прес-центр оприлюднило з цього приводу заяву.

«Внаслідок наявності значної заборгованості комунальних підприємств та не проведення відшкодування надавачам послуг пільг і субсидій у грудні 2017 року і в січні 2018-го у ПрАТ  «Волиньобленерго» утворилася суттєва недоплата перед ДП «Енергоринок». Така ситуація загрожує імовірним обмеженням електропостачання для усієї Волинської області.  З огляду на таку складну ситуацію ПрАТ «Волиньобленерго» змушене буде застосувати адресні відключення.

ПрАТ «Волиньобленерго» добре розуміє наслідки застосування заходів, що пов’язані з припиненням  електропостачання цих неплатників, однак не може поставити під загрозу електропостачання усієї Волинської області», – йдеться у заяві.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися