Волинські нацгвардійці відстояли обласне управління міліції у Луганську і здаватися не збираються
З перших уст

Волинські нацгвардійці відстояли обласне управління міліції у Луганську і здаватися не збираються

30 квітня 2014, 12:29
1
0
Сподобалось?
0

Бійці Національної гвардії з частини, яка дислокується у Луцьку, з честю виконують бойові завдання на Луганщині. Спершу відкомандирували до Києва, а коли почалося загострення ситуації, літками перекинули на схід.

29 квітня перед волинськими військовими поставили завдання із захисту будівлі обласного управління МВС у Луганську. Кілька тисячний натовп прийшов пікетувати приміщення, а найбільш радикальні елементи вдалися до силового штурму. Будівля була оточена, терористи з автоматичною зброєю ховалися за припаркованими навколо автівками. Протистояння тривало до пізньої ночі.

Як розповів командир волинських нацгвардійців Степан Логуш, який зі своїми бійцями в епіцентрі подій, зрештою будівлю УМВС у Луганській області вдалося втримати. До атакуючих застосували спецзасоби. Також командир спростував інформацію про 30 роззброєних правоохоронців. Це були військові строкової служби, які не мали при собі зброї, тож їх просто вирішили вивести, аби не наражати на небезпеку.

Після невдалої спроби штурму нападники відступили. Зранку 30 квітня луганська міліція розпочала роботу у штатному режимі. На площі перед будівлею УМВС немає пікетів. Можливо, припускає Степан Логуш, є якісь спостерігачі.

Також командир запевнив, що бойовий дух у нього, а значить і у підлеглих на висоті. Підрозділ озброєний не лише спецзасобами і готовий дати відсіч зловмисникам.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Алла
    Алла

    Молодці. Здоров"я вам і Ангелів-охоронців.

    30 квітня 2014, 12:52
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися