Волинську бригаду виведуть з фронту
З перших уст

Волинську бригаду виведуть з фронту

24 травня 2014, 13:57
7
0
Сподобалось?
0

Командування Збройних сил України прийняло рішення про передислокацію 51-ої окремої механізованої бригади з Володимра-Волинського. Про це у Фейсбук написав заступник голови Волинської обласної рад Ігор Гузь:

«Військоим командуванням прийнято рішення про відведення батальйону 51-ої бригади який найбільше постраждав у боях на Волинь, інші батальйони бригади переводять в інші області».

Таке рішення було прийнято під тиском рідних військовослужбовців, які вдалися до блокування міжнародної траси Київ-Ягодин. Вони вимагали повернути військових Також це можна розцінювати як реакцію на фактично небоєздатний стан особового складу. Зокрема, є дуже багато питань, як була організована оборона розстріляного під Волновахою на Донеччині блокпосту, який охороняв 3-й батальйон 51-ої ОБМР.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Рома
    Рома

    Вічне царство полеглим... Питань багато. Чому військова частина повністю не боєготовна? Чому не боєготовну частину відправляють в бій? Чому частине не боєготовну чуть не на передовій ніхто не прикриває? Чому під час бою бійці бігають по полю і кіно знімають , замість того , щоб під прикриттям дерев достойно прийняти бій? Питань ще багато. Хто відповість.

    24 травня 2014, 14:20
    Відповісти
  • Ірина
    Ірина

    В цій країні вже ніхто не відповість. І ні защо. Країни нема, нація залишилась. Та нація яку як скот використовують, а окупанти взагалі не визнають.

    24 травня 2014, 15:32
    Відповісти
  • а як жэ ук понад усэ
    а як жэ ук понад усэ

    Что навоевались вояки. Получили тырлей, то уже и украина не нужна. Идите воюйте вы же душу й тило положыте за украину. Херои.

    24 травня 2014, 15:36
    Відповісти
  • інна
    інна

    Якби не іуди , шкури продажні, які живуть на українській землі, жеруть з української миски і в неї ж плюють, то стільки смертей не було б

    24 травня 2014, 20:03
    Відповісти
  • тока
    тока

    чергова плата за бездарне керівництво як армією, так і країною тільки хто за це відповість а людей не вернеш

    24 травня 2014, 22:26
    Відповісти
  • Cергій Краматорськ
    Cергій Краматорськ

    25 мая 2014 года. Господи, спаси и помилуй нас грешных. Защити и спаси землю нашу, РУСЬ православную от всех демонов и бесов киевского МАЙДАНА. И великой силою и крепостью Твоей в ничто и в прах их обрати. И по милости Твоей и по воле Твоей, Господи, как исчезает дым, да исчезнет всякая погань воинства бесовского, сеющая раздор и разделение, братоубийство и ненависть между людьми. Пресвятая Богородице, спаси нас грешных. Огради нас пречистым Покровом Твоим РУСЬ нашу православную, землю нашу святую, не единожды кровью праведников и мучеников обагренную, от иноверцев и их смертоносной ереси, от нападения воинствующих полчищ бесовских и от всеобщего безумия и умопомрачения. Вразуми и открой глаза и правду всем воинам, поднявшим меч свой на брата своего и этими демонами и бесами искушаемыми.

    25 травня 2014, 15:48
    Відповісти
  • Сергій
    Сергій

    і звати того демона Путін

    26 травня 2014, 19:22
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися