Гранат зменшує ризик розвитку раку молочної залози і простати
Здоров’я

Гранат зменшує ризик розвитку раку молочної залози і простати

28 листопада 2016, 01:28
0
0
Сподобалось?
0

У гранаті містяться 15 амінокислот, йод, калій, залізо, кальцій та інші мікроелементи, а також вітаміни С, Р, В6 і В12 у великій кількості. Плід зменшує ризик розвитку раку молочної залози і простати. Гранатовий сік, завдяки вмісту антиокислювальних і протизапальних речовин, перешкоджає росту злоякісних клітин і уповільнює розвиток онкологічних захворювань. Також він допомагає зберегти молодість, оскільки сприяє очищенню і оновленню клітин.

Медики заявляють, що четверта частина граната, з'їдена в день, допоможе зміцнити імунітет. Корисні речовини фрукта запускають роботу імунної системи, захищаючи організм від вірусів. Також він сприяє підвищенню гемоглобіну. У вагітних жінок гранатовий сік зменшує токсикоз.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися