Артрит вилікує... картопля
Здоров’я

Артрит вилікує... картопля

7 березня 2017, 19:21
0
1
Сподобалось?
1

Пальці так викручує, що спати не можна. Знайома ситуація? Перевірені народні засоби допоможуть зняти біль при загостренні захворювання. 

Один з найбільш простих і ефективних засобів – компрес із сирої картоплі. Бульбу натирають на великій тертці й згрібають кашку в сито. Потім опускають його на кілька секунд у гарячу воду. Не викручуючи, відразу ж перекладають картоплю в мішечок з бавовняної тканини. Такий компрес накладають на ніч на хворі суглоби, накривають поліетиленовою плівкою і перебинтовують. Процедуру повторюють щодня протягом тижня.

Зняти гострий біль і зігріти суглоби допоможе слабкий оцтовий розчин. Одну столову ложку 6% оцту змішують з 0,5 л гарячої води. Потім у цьому розчині змочують рушник, обгортають ним хворі місця і вкривають теплою ковдрою.

Хвойний бальзам не викликає якогось звикання, а тому цей засіб може застосовуватися для лікування тривалий час. Бальзам допомагає зменшити запалення і зняти біль. Для його приготування вам знадобляться:

– 40 г соснових гілочок,

– 2 ст. ложки шипшини,

– 1 ст. ложка подрібненого лушпиння ріпчастої цибулі,

– 1 невеликий посічений зубчик часнику.

Всі інгредієнти залити двома літрами води, прокип’ятити протягом півгодини і дати відвару настоятися в теплі близько доби. Потім настій процідити і пити впродовж дня (не більше літра на добу). 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися